Appartement kopen Doorn

Het beste advies

Wil je graag een appartement kopen in Doorn? Bij Renes Makelaars zit je aan het juiste adres om jouw droom appartement aan te kopen. Wij hanteren een werkwijze waarbij we je genoeg ruimte en tijd geven om je eigen keuzes te maken in combinatie met ons advies. We zorgen voor een betrouwbare aanpak, zodat jij zorgeloos een appartement kan aankopen.

Het is niet alleen erg leuk om een appartement te kopen, maar ook een uitdaging. Onder andere moet er papierwerk geregeld worden, zoals rapporten en bepaalde vergunningen. Dit papierwerk nemen wij graag van je over, zodat jij je kan focussen op de leukere dingen! Op deze manier kan het kopen van een appartement alleen maar leuk zijn!

Appartement kopen

Naast dat er tal van papierwerk geregeld moet worden, zal je ook de juiste keuze moeten maken voor een hypotheek en een afspraak bij de notaris etc. Bij Renes begeleiden we je door het gehele aankoopproces. Zo kijken we wat jouw wensen zijn, bespreken we je budget en wat het best bij jou past. Hiervoor doorlopen we een aantal stappen:

Stap 1: Een appartement naar jouw wensen 

Het appartement moet geschikt zijn en naar jouw wensen en smaak zijn. Door in gesprek met je te gaan leren we je beter kennen en zo kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een nieuwe keuken of badkamer.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Voordat er daadwerkelijk aan aankoop plaatsvindt, verzamelen we alle informatie met betrekking tot het appartement. Je kan dan denken aan mankementen die vaak door een koper over het hoofd gezien worden. Als makelaar is dat het eerste wat je opvalt en waar je oog op valt. We zorgen ervoor dat het appartement goed bekeken wordt, zodat de juiste deal gemaakt kan worden.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Uiteindelijk gaan we in de laatste fase onderhandelen. Zo wordt er een taxatie op het appartement gedaan om je het beste advies te geven. Hierna doen we samen in overleg met jou een bod en houden we je op de hoogte van alle gevolgen. Wanneer alles rond is, nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Het enige wat jij nu hoeft te doen is genieten van de oplevering van het appartement!

Woningaanbod koop

Bekijk het woningaanbod

Contact

Een appartement kopen in Doorn, maar heb je hier hulp bij nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen we jou het beste advies geven over wat er allemaal mogelijk is. Vul het contactformulier in zodat we je kunnen terugbellen of mailen wanneer dat voor jou uitkomt.

Bel mij terug
Routebeschrijving
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.