Renes Makelaars
Jouw aankoopmakelaar

Met raad
en data
aankopen

De voordelen van een aankoopmakelaar

Je weet het zeker: je gaat een huis kopen. Alleen, of samen. Een appartement, of twee-onder-een-kap. Je gaat een straat verderop wonen, of een dorp. Je gaat voor een annuïteitenhypotheek, of aflossingsvrij. Ben je er wel echt klaar voor? Met de raad & data van Renes Makelaars wel. Wij zijn jouw betrokken, kundige en gespecialiseerde adviseur die je nodig hebt bij de aankoop van een huis.

Het nieuwste aanbod

Als jij weet wat je wilt, zorgen wij dat je het ziet. Dankzij een groot netwerk en samenwerkende kantoren in de regio zijn we altijd op de hoogte, en jij dus ook! Ons ontgaat niets!

Welbeslagen ten ijs

Wij stellen vragen die jij misschien vergeet, of beantwoorden vragen waarvan je niet eens weet dat je ze moet stellen. De plannen van de gemeente, de toekomstmuziek van een nieuwbouwwijk, de perfecte wijk of woning voor jou (aanstaande) situatie: we denken mee en adviseren.

Van kijken naar kopen

Het eerste huis kan een schot in de roos zijn, we kunnen ook een tijdje moeten zoeken. Hoe jouw zoektocht naar je nieuwe huis er ook uitziet, wij zijn erbij! Van oriëntatie tot overdracht!

Wat levert het op?

Wanneer je een aankoopmakelaar inschakelt betaal je daarvoor, maar een investing in Renes Makelaars betaalt zich dubbel en dwars terug. Dankzij onze kritische blik en grondige werkwijze – van research tot aankoop, leveren we geld op. Wij horen graag wat u ons waard vindt; onze bijdrage en kosten zijn altijd bespreekbaar.

Voor jou of met jou: wat jij wilt.

Is het de eerste keer dat je een huis koopt, dan wil je maar wat graag dat we overal bij zijn. Dat doen we! Maar koop je voor een derde keer, dan geloof je het misschien wel. Misschien heb je zelfs al een plan voor de presentatie, de vraagprijs en de wijze van verkoop. Of we voor jou of met jou werken bepaal jij: zo kies jij zelf wat je betaalt.

Aantal verkochte woningen
Utrechtse Heuvelrug
+20,1%

Stap 1: Een woning voor jouw wensen

Om zo snel mogelijk het beste, mooiste en meest geschikte huis mogelijk te vinden, willen we zeker weten wat je zoekt. We stellen vragen, en dan nog meer vragen. We leren je kennen en brengen je wensen in beeld, zodat we weten naar welk huis we moeten zoeken, Hierbij hoort ook het bespreken van het budget, en wat je zelf kunt en wilt doen om van een nieuw huis een droomhuis te maken. Heb jij de tijd en financiële ruimte om een badkamer of keuken te verbouwen, of een ruimte aan het huis te kunnen bouwen? We kijken naar jouw plan, en de potentie.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Heb je hét huis gevonden, dan ben je er nog niet. Om zeker te weten of het een goede koop is, kijken we naar dingen die je op het eerste gezicht niet ziet en waar jij ook liever niet naar kijkt. We verzamelen alle informatie die nodig is en bekijken de resultaten kritisch. En als we ‘alle’ zeggen, dan bedoelen we ook ‘alle’. De perceelsgrens, bodemgesteldheid, gebreken, beslagen, erfdienstbaarheden, bestemmingsplan, overheidsplannen, milieuvoorschriften, bouwvergunningen: ons ontgaat niets.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Heb je je keuze gemaakt, dan brengen we in overleg een bod uit. Een taxatie van de woning laten doen hoort hier ook bij, zo geven wij je het beste advies. We maken een opsomming van de financiële gevolgen en geven je een degelijk advies op maat over hypotheken en financieringsmogelijkheden. Gaat echt echt gebeuren, dan nemen we de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening en zijn jouw ogen en oren bij de oplevering van de woning. Van openingsbod tot overeenstemming en voorlopige koopakte tot felicitatie; we zijn er bij. Niet omdat we dat moeten, maar omdat we het willen.

Meer weten over de voordelen van een aankoopmakelaar?

Algemene contact gegevens
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.