Een stap dichter
bij je verkoop

Waardebepaling versus taxatie

Wat is mijn huis waard?

Eerlijk is eerlijk: het is voor een buitenstaander bijna onmogelijk die vraag te beantwoorden. De waarde van jouw huis wordt bepaald door zoveel meer dan vraag- en aanbod en vierkante meters. Jij kijkt naar je huis en ziet mooie herinneringen, of vervelende mankementen.

Waarom een waardebepaling?

Precies die emotie is de reden waarom je niet zelf de waarde bepaalt. Daar heb je objectieve raad en data voor nodig. Alvorens je overweegt te verkopen, doen wij vrijblijvend een waardebepaling van je woning. Zo ben je een stap dichter bij een realistische verkoop.

Waarom een taxatie?

Die emotie is nog minder belangrijk als je wilt weten wat je woning waard is om je hypotheek over te sluiten. Voor deze zaken vraagt de bank om een officieel taxatierapport. Ook dat verzorgen wij. Het laten opstellen van zo’n rapport is dan misschien niet kosteloos; het kan je wel degelijk geld opleveren! We vertellen graag meer.

Uw huis verkopen?

We regelen heel veel en vertellen je er graag alles over. Want misschien vind je het ontzettend belangrijk om betrokken te zijn bij het verkoopproces. Of misschien wil je er zo min mogelijk mee te maken hebben. Dat bespreken we graag vooraf met je. Onze bijdrage is zo groot of klein als je wilt. Zo weet jij wat er wel of niet op je afkomt, en betaal je voor de diensten die passen bij jou wensen. Wel zo prettig!

Neem contact op

Meer weten? Onze koffie is en blijft gratis.

Arthur Daalmans
Makelaar / Eigenaar
Algemene contact gegevens
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Kampweg 3
3941 HC Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.