De Marezhof fase 6

VERKOCHT!!!

Reeds verkocht!

De Marezhof in Maarsbergen | Ruime variatie in volledig nieuwe wijk
Het project De Marezhof bestaat uit verschillende type woningen in diverse prijsklassen. Rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. De karakteristieke woningen hebben een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren ’30. De eerste twee fases van het project bestaande uit starterswoningen en eengezinswoningen zijn al gebouwd. Fase drie, vier en vijf bestaande uit 22 twee onder een kapwoningen en zeven rijwoningen worden gebouwd.

De zesde en laatste fase van het project De Marezhof bestaat uit 14 luxe vrijstaande woningen. Het mooie en bijzondere van dit project in Maarsbergen is dat u op het door u gewenste kavel zelf kunt kiezen voor het woningtype dat u het meeste aanspreekt. Wilt u bijvoorbeeld een woning met erker, een opvallende kap, een entree in de voorzijde of juist in de zijgevel? Het kleurenpallet en het materiaalgebruik is al vastgelegd door de architect, om de esthetische eenheid van de straat te bewaren. Maar ú bent degene die bepaalt wat voor soort woning er op uw kavel komt. Wat de keuze ook is, het staat nu al vast dat het een gevarieerde, luxe wijk wordt, voor behaaglijk en comfortabel wonen!

Voor elk van de volgende types kunnen er diverse uitbreidingsopties worden gekozen. Op de projectwebsite kunt u hierover meer lezen.

Dorps wonen in een bosrijke omgeving

De Marezhof is een heerlijke buurt gelegen in Maarsbergen. Maarsbergen zelf heeft al de nodige voorzieningen zoals verschillende verenigen, een basisschool op loopstand en een golfclub met 27 holes. Winkelen kunt u in de nabijgelegen dorpen Maarn en Woudenberg. De Marezhof ligt nabij de snelweg de A12 en op korte afstand van station Maarn.

De Marezhof is omzoomd door groen en doorsneden door de meanderende Heigraafbeek. Gelegen aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, met haar uitgestrekte bossen en vele wandel- en fietspaden. Ideaal voor iedereen die houdt van ontspanning én inspanning in een natuurlijke omgeving.

Belangrijk voordeel van De Marezhof is ook de uitstekende bereikbaarheid vanuit Utrecht, Zeist en Amersfoort, elk circa 25 minuten verwijderd. In deze regio zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes.

14 luxe vrijstaande woningen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug

Type Groenesteyn

– Woonoppervlakte circa 156m²
– Kaveloppervlakte vanaf circa 457 m² tot circa 701 m²
– Koopsom vanaf € 558.500,- v.o.n.
NB. Type Groenesteyn is alleen te realiseren op kavel 1 en 2.

Type Groenesteyn
Type Hagesteyn

– Woonoppervlakte vanaf circa. 153 m² tot circa 162 m²
– Kaveloppervlakte vanaf circa 392 m² tot circa 603 m²
– Koopsom vanaf € 540.000,- v.o.n.

Type Hagesteyn
Type Valkensteyn

– Woonoppervlakte vanaf circa 153 m2 tot circa 162 m2
– Kaveloppervlakte circa 392 m² tot circa 603 m²
– Koopsom vanaf € 524.950,- v.o.n.

Type Valkensteyn
Type Weerdesteyn

– Woonoppervlakte vanaf circa 153 m2 tot circa 162 m2
– Kaveloppervlakte vanaf circa 392 m² tot circa 603 m²
– Koopsom vanaf € 535.450,- v.o.n.

Type Weedesteyn

Meer weten over actuele stand van zaken, of een vrijblijvend gesprek inplannen?

Algemene contact gegevens
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.