Renes makelaars
Klantervaringen

10,0

De werknemers van Renes zijn zeer kundig en ervaren. We hebben al een aantal keer van hun expertise gebruik gemaakt. Wil je een goede makelaar met uitstekende kennis van de woningmarkt op de Utrechtse Heuvelrug? Dan is Renes Makelaars een meer dan uitstekende optie. Verkoop van de woning: Duidelijke afspraken en een helder plan van aanpak. Goede communicatie tijdens en na de bezichtigingen. volledige transparantie tijdens de biedingen. Op persoonlijke noot: Priscilla en Marloes bedankt voor de verkoop!

 

9,8

Hele fijne makelaar! Het contact verliep heel erg goed. Bij Renes Makelaars tonen ze oprechte interesse en doen ze tenminste nog moeite om jouw huis te verkopen. Het zijn geen ‘arrogante lui’ maar harstikke fijne mensen met zeer veel kennis en ervaring. Een absolute aanrader dus!

 

10,0

Op mijn zoektocht naar een huis elders in Nederland heb ik veel ervaring opgedaan met makelaars. En wat is dan de begeleiding door Renesmakelaars bij de verkoop van mijn huis, maar ook in de contacten met de kopers, een verademing. Zo vriendelijk, deskundig, lokaal geworteld met ruime regiokennis. Zo servicegericht, gevraagd en ongevraagd met waardevolle adviezen. Ik kan en wil niet anders dan Renes Makelaars van harte aanbevelen. En… ze schenken goede koffie!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.