Renes makelaars
Klantervaringen

10,0
De werknemers van Renes zijn zeer kundig en ervaren. We hebben al een aantal keer van hun expertise gebruik gemaakt. Wil je een goede makelaar met uitstekende kennis van de woningmarkt op de Utrechtse Heuvelrug? Dan is Renes Makelaars een meer dan uitstekende optie. Verkoop van de woning: Duidelijke afspraken en een helder plan van aanpak. Goede communicatie tijdens en na de bezichtigingen. volledige transparantie tijdens de biedingen. Op persoonlijke noot: Priscilla en Marloes bedankt voor de verkoop!

9,8
Hele fijne makelaar! Het contact verliep heel erg goed. Bij Renes Makelaars tonen ze oprechte interesse en doen ze tenminste nog moeite om jouw huis te verkopen. Het zijn geen ‘arrogante lui’ maar harstikke fijne mensen met zeer veel kennis en ervaring. Een absolute aanrader dus!

10,0
Op mijn zoektocht naar een huis elders in Nederland heb ik veel ervaring opgedaan met makelaars. En wat is dan de begeleiding door Renesmakelaars bij de verkoop van mijn huis, maar ook in de contacten met de kopers, een verademing. Zo vriendelijk, deskundig, lokaal geworteld met ruime regiokennis. Zo servicegericht, gevraagd en ongevraagd met waardevolle adviezen. Ik kan en wil niet anders dan Renes Makelaars van harte aanbevelen. En… ze schenken goede koffie!

10,0
Het Team van Renes heeft wat ons betreft een topprestatie geleverd. Zeer betrokken, deskundig en continu voor ons benaderbaar bij vragen. Onze verwachtingen zijn overtroffen!

9,8
Prima overleg over de verkoop van de woning ,dik tevreden.Goed bereikbaar en goede binnendienst ondersteuning.

 

10,0
Contact met de makelaar was prima. Stond altijd klaar om al onze vragen te beantwoorden en zeer behulpzaam met alle administratie die daaraan verbonden is.

 

9,0
Zeer toegankelijk en hulpvaardig en meedenkend. Ook toen het anders liep dan zij en wij hadden verwacht. Wij waren heel blij met hen.

 

9,0
Fijne en betroķken makelaar . Goede uitleg en inzet om de woning te verkopen. Erg tevreden over het verloop van de verkoop.

 

10,0
Zeker aan te bevelen! Goede en prettige communicatie. Komt afspraken na. Goede en uitgebreide feedback. Alles compleet naar wens verlopen!

 

9,3
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop makelaar Renes onze belangen behartigd heeft. Goede en snelle communicatie, zeer ter zake kundig en plezierig in de omgang.

 

9,8
Hele fijne makelaar! Het contact verliep heel erg goed. Bij Renes Makelaars tonen ze oprechte interesse en doen ze tenminste nog moeite om jouw huis te verkopen. Het zijn geen ‘arrogante lui’ maar harstikke fijne mensen met zeer veel kennis en ervaring. Een absolute aanrader dus!

 

10,0
Een makelaar die oog heeft voor detail. Eindelijk een makelaar die het huis verkoopt en foto’s laat maken zoals het bewoond is en er geen toonzaal van maakt. Een echte aanrader. Duidelijk en helder contact met de medewerkers van kantoor, telefonisch of per mail.

 

9,8
Alle aspecten van het verkoop proces liepen zeer snel en prettig. Goede toelichtingen, fijne contacten. De makelaar stelde zich flexibel op en was goed te bereiken.

 

 

 

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.