Over Renes
Makelaars

Over Renes

Ons team kent, net als de omgeving waarin we gespecialiseerd zijn, een rijke geschiedenis. Ooit begonnen onder de bezielende leiding van Rien Renes, is het kantoor nu in de kundige handen van Arthur Daalmans en zijn team. Door deze overname zijn we uitgebreid en hebben we kantoren in omgeving Amerongen en Doorn. Zo beslaan we een groot gebied in Midden-Nederland en kunnen we proactief zoeken naar kopers en woningen, ook in de gebieden waaraan een koper zelf niet direct zou denken. Vooruitstrevend inzicht, heet dat. We houden ervan!  

Met deskundige mensen ondersteunen we jou op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie van je woning.

Neem contact op

Onze manier van werken werkt!

Arthur Daalmans
Makelaar / Eigenaar

Creatief, bevlogen en ondernemer pur sang: Arthur ademt raad & data. Een expert op het gebied van aan- en verkoop, met enorme kennis van trends en ontwikkelingen op de woningmarkt en in de makelaardij. Een onmisbare expertise als je gaat aan- of verkopen.

Aantal verkochte appartementen
15,5% ↑

Het aantal verkochte appartementen op de Heuvelrug is in Q3 2023 met 15,5% gestegen ten opzichte van Q3 2022. Het aanbod is met 19,7% gedaald t.o.v. Q3 2022.

Rien Renes
Adviseur

Als oprichter van Renes Makelaars is Rien Renes nog steeds intern betrokken bij de kunde & koers van het team.

Gem.
koopprijs
53,4% ↑

De gemiddelde koopprijs van nieuwbouwwoningen ligt in 2023 ruim 53% hoger dan in 2022. Echter in aantallen 88,0% minder verkocht t.o.v. 2022.

Priscilla van Woudenberg - van den Bosch
Kandidaat Register Makelaar-Taxateur

Priscilla heeft een actieve en zeer betrokken houding. Goed op de hoogte van wet- en regelgeving en risico’s en kansen. Als echte Doornse kent ze de omgeving op haar duimpje. Zij staat voor je klaar!

Cherrel Jansen
Binnendienst medewerker

Cherrel is verantwoordelijk voor de binnendienst. Ze is je planner en assistent. Ze is persoonlijk betrokken bij jouw volgende stap, op haar kun je te allen tijde rekenen!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.