Renes Makelaars

Jouw verkoopmakelaar

Met raad
en data
verkopen

Wij helpen je graag
Prijsbepaling & verkoopvoorwaarden

Jij zoekt een koper. Iemand die een goede prijs betaalt voor jouw huis, en het liefst onder gunstige voorwaarden. Maar wat is een goede prijs en wat zijn goede voorwaarden? We stellen de vrije verkoopwaarde vast en bepalen de vraagprijs en een (prijs)strategie altijd in overleg met jou. Ook kijken we kritisch naar potentiƫle kopers en adviseren je op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Is dit de koper voor jou?

Een vlotte verkoop

Heb je eenmaal de keuze gemaakt, dan wil je vaak ook de vaart erin houden. Een vlotte verkoop is doorgaans voor beide partijen wenselijk, en daar maken wij dan ons ook hard voor. We bemiddelen in die vlotte en soepele verkoop door rekening te houden met de voorwaarden van een koper, maar stellen jouw wensen altijd voorop.

Alles op een rijtje en in de etalage

Bij de verkoop van een huis komt ontzettend veel kijken. Papierwerk, vooral. Dat nemen we je uit handen. Het verzamelen van tekeningen, notariƫle akte, kadastrale stukken en overige overeenkomsten regelen wij voor je. Ook kunnen we je helpen met het maken van een verkoopbrochure of de presentatie van je huis online. Het aanbieden van je huis op de diverse verkoopsites en bij collega-makelaars hoort daar allemaal bij.

Voor jou of met jou: wat jij wilt.

We regelen heel veel en vertellen je er graag alles over. Want misschien vind je het ontzettend belangrijk om betrokken te zijn bij het verkoopproces. Of misschien wil je er zo min mogelijk mee te maken hebben. Dat bespreken we graag vooraf met je. Onze bijdrage is zo groot of klein als je wilt. Zo weet jij wat er wel of niet op je afkomt, en betaal je voor de diensten die passen bij jou wensen. Wel zo prettig!

Gemiddelde verkoopprijs
Utrechtse Heuvelrug

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Meer horen over hoe we je kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis?

Arthur Daalmans
Makelaar / Eigenaar
Algemene contact gegevens
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Kampweg 3
3941 HC Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.