Appartement te koop Doorn

Het beste advies

Een appartement te koop in Doorn? Renes Makelaars helpt je graag om jouw droom appartement te kopen zodat jij heerlijk kan genieten! Wij geven je genoeg tijd en ruimte om zelf je keuzes te maken in combinatie met ons advies. Wij zorgen voor een betrouwbare aanpak, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de aankoop van je appartement.

Niet alleen is het erg leuk om een appartement te kopen, maar er komt meer bij kijken. Je moet veel papierwerk regelen, zoals rapporten en bouwvergunningen. Wij nemen dit papierwerk graag van je over. Zo kan jij je focussen op andere leuke dingen! Op die manier hopen we dat we een mooie deal kunnen sluiten voor jouw appartement.

Appartement kopen

Een appartement kopen doe je niet zomaar. Er komen dingen bij kijken, zoals het regelen van je hypotheek, notaris afspraken etc. Renes Makelaars begeleidt je in het gehele aankoopproces. We bespreken onder andere je budget, je wensen en kijken wat het best bij jou past. Er zullen een aantal stappen doorlopen worden:

Stap 1: Een appartement naar jouw wensen 

Een appartement moet uiteraard wel naar jou smaak en wensen zijn. We gaan daarom met je in gesprek, zodat we je beter leren kennen. We kijken naar je budget, je woonwensen en welke extra dingen er mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, een nieuwe badkamer of keukeneiland.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Voordat het appartement wordt aangekocht, gaat Renes Makelaars alle informatie verzamelen met betrekking tot het appartement. Zijn er mankementen en hoe groot zijn deze? Kunnen ze snel worden opgelost of kost het juist meer tijd of geld. Dit zijn dingen die je als koper vaak over het hoofd ziet, maar als makelaar dit direct opvalt.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

In de laatste stap gaan we onderhandelen. We doen een taxatie op het appartement, zodat we jou het beste advies kunnen geven. Nadat dit gedaan is, gaan we in overleg een bod doen en houden we je op de hoogte van alle (financiële) gevolgen. Zodra alles rond is, nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Jij kan nu genieten van de oplevering van het appartement!

Woningaanbod koop

Bekijk het woningaanbod

Contact

Is jouw droom appartement te koop in Doorn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij je tijdens het gehele aankoopproces kunnen ondersteunen. Wij zijn er om jou te ontzorgen en het beste advies te geven over wat mogelijk is. Geen haast? Je kan ook het contactformulier invullen dan zorgen wij dat we je terug mailen of bellen.

Bel mij terug
Routebeschrijving
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.