Appartementen Leersum

Het beste advies

Op zoek naar een appartement in Leersum? Wij van Renes Makelaars helpen je graag om jouw droom appartement te vinden! Renes geeft je genoeg ruimte en tijd om je keuzes zelf te maken met hulp van ons advies. Door onze betrouwbare aanpak hoef jij je geen zorgen te maken over de aankoop of het huren van je appartement.

Het huren of kopen van een appartement is natuurlijk erg leuk, maar er komt veel bij kijken. Er moet veel papierwerk geregeld worden, zoals bouwvergunningen en rapporten bij een koop of huurcontracten die kritisch doorgenomen moeten worden wanneer je wilt huren. Dit papierwerk nemen wij graag van je over, dan kan jij je bezighouden met de leuke dingen! Zo hopen we dat we samen voor jouw appartement een mooie deal kunnen sluiten.

Appartement kopen

Het kopen van een appartement is iets wat je niet zomaar doet. Hier komen dingen bij kijken, zoals afspraken met een notaris, het regelen van je hypotheek etc. Renes Makelaars begeleidt je tijdens het hele aankoopproces. We kijken naar jouw wensen en wat het beste bij je past. Daarnaast bespreken we onder andere ook je budget. We gaan als volgt te werk:

Stap 1: Een appartement naar jouw wensen 

Een appartement moet natuurlijk wel aan jouw wensen en smaak voldoen. Daarom gaan we met je in gesprek om je beter te leren kennen. We kijken naar je woonwensen, budget en wat er verder mogelijk is. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een nieuwe badkamer of keuken.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Renes Makelaars verzameld eerst alle informatie met betrekking tot het appartement, voordat er overgegaan wordt tot aankoop. Er wordt gekeken of er mankementen zijn en hoe groot deze zijn. Kunnen deze mankementen snel worden opgelost of kost dit juist meer tijd of geld? Dit zijn aspecten waar je als koper vaak overheen kijkt. Een makelaar valt dit direct op.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

De laatste stap is onderhandelen. We voeren een taxatie uit op het appartement. Zo kunnen wij jou het beste advies geven. Na de taxatie, brengen we samen in overleg met jou een bod uit en houden we je up to date van alle (financiële) gevolgen. Is alles rond? Dan nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Jij hoeft je nu alleen nog maar te focussen op de oplevering van het appartement!

Appartement huren

Het is belangrijk dat je tijdens het huren van een huis genoeg inkomen hebt. Dit heb je namelijk nodig om de huur te kunnen betalen. Je kunt bovendien in sommige gevallen voor een aantal jaar aan een contract vastzitten. Daarnaast zijn er nog een aantal andere aspecten die je goed door moet nemen en over na moet denken. Wij helpen je om al deze dingen goed te doorlopen. Zo voorkomen we dat er iets over het hoofd wordt gezien.

Financieel advies

We spreken je financiële situatie door, om zo een basis te creëeren voor een betrouwbare aanpak. Dit hoort bij onze samenwerking voor een huurhuis. Alle belangrijke aspecten die nuttig zijn voor jou en ons worden besproken. We zorgen er op deze manier voor dat je voldoende inzicht krijgt in verschillende opties.

Contact

Ben je op zoek naar appartementen in Leersum? Renes Makelaars helpt je graag! Of het nu om het kopen of huren van een appartement gaat, wij staan voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er om jou te ontzorgen en het beste advies te geven over wat mogelijk is. Geen haast? Je kan ook het contactformulier invullen dan zorgen wij dat we je terug mailen of bellen!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.