Appartementen Maarsbergen

Het beste advies

Ben je op zoek naar een appartement in Maarsbergen? Renes Makelaars helpt je graag jouw droomappartement te vinden! We geven je de tijd en ruimte om zelf keuzes te maken met behulp van ons advies. Je hoeft je geen zorgen te maken over het huren of kopen van een appartement door onze betrouwbare aanpak.

Bij het kopen of huren van een appartement komen veel zaken kijken. Het huurcontract zal kritisch doorgenomen moeten worden en bij de koop van een appartement komt veel papierwerk kijken zoals rapporten en bouwvergunningen. Wij nemen dit graag van je over, zodat jij je bezig kunt houden met leuke dingen. We hopen zo samen jouw droomappartement te vinden voor een goede prijs.

Appartement kopen

Een appartement kopen is niet iets wat je zomaar doet. Er komen dingen bij kijken, zoals het regelen van je hypotheek, afspraken met een notaris etc. Onze ervaren makelaars begeleiden je in het gehele aankoopproces. We bespreken samen jouw wensen, je budget en kijken wat het beste bij je past. We doorlopen de volgende stappen:

Stap 1: Een appartement naar jouw wensen 

Uiteraard moet een appartement aan jouw smaak en wensen voldoen. We leren je graag beter kennen, zo kunnen we een zo geschikt mogelijk appartement voor je vinden. Het is belangrijk om vooraf te bespreken wat je woonwensen zijn en wat het budget is. Ook kijken we of er andere mogelijkheden zijn. Hierbij kun je denken aan een vloerverwarming, een keukeneiland of een nieuwe badkamer.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Voordat er tot aankoop wordt overgegaan, verzamelen we eerst alle informatie met betrekking tot het appartement. We kijken of er mankementen zijn en hoe groot deze zijn. Ook wordt er gekeken of deze mankementen snel opgelost kunnen worden of dat dit juist meer tijd of geld gaat kosten. Dit zijn zaken waar kopers vaak overheen kijken, maar die je als makelaar direct opvallen.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Heb je jouw droomappartement gevonden? Dan is de laatste stap in het proces het onderhandelen. Voordat we een bod gaan uitbrengen, vindt er eerst een taxatie plaats. Door een taxatie uit te voeren, kunnen wij jou voorzien van het beste advies. Hierna kunnen we samen in overleg met jou een bod uitbrengen. Is alles geregeld? Wij nemen de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Jij hoeft je dan alleen nog maar te focussen op de oplevering van het appartement!

Bekijk het woningaanbod

Woningaanbod appartementen

Appartement huren

Voor het huren van een appartement is het belangrijk dat je genoeg inkomen hebt. Je hebt dit nodig om de huur te kunnen betalen. Het kan immers zo zijn dat je voor een aantal jaar vast zit aan een contract. Daarbij zijn er nog andere dingen die goed doorgenomen moeten worden en waar je over na moet denken. Renes Makelaars helpt je graag bij het doorlopen van deze zaken, zodat er niks vergeten wordt.

Financieel advies

Om een basis voor een betrouwbare aanpak te creëeren, spreken we samen je financiële situatie door. Dit is deel van onze samenwerking voor een huurwoning. Alle informatie die nuttig is voor jou en voor ons wordt besproken. Op deze manier zorgen we ervoor dat je voldoende inzicht hebt in diverse opties.

Contact

Op zoek naar een appartement in Maarsbergen? Renes Makelaars helpt je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er om jou te ontzorgen en het beste advies te geven over alle mogelijkheden. Heb je geen haast? Dan kan je ook het contactformulier invullen. Wij zorgen dat we je terug bellen of mailen!

Bel mij terug
Routebeschrijving
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.