Bereken woningwaarde

Waardebepaling versus taxatie

Om de waarde van je huis te berekenen, komen er een aantal aspecten bij kijken. Het kan namelijk erg lastig zijn om de waarde van je huis te bepalen. Zo komt er veel meer bij kijken dan alleen de vierkante meters of het vraag- en aanbod. Je ziet bijvoorbeeld mooie herinneringen, maar het kunnen ook vervelende mankementen zijn. 

 

Waarom een waardebepaling?

Om je woningwaarde te berekenen komen er vele aspecten bij kijken. Door middel van een waardebepaling kan je kijken wat jouw huidige woning waard is en wat de woning realistisch gezien zou moeten opleveren bij de verkoop daarvan. Ook speelt de waardebepaling, indien gewenst, inzichten op in verbeterpunten, zodat deze verbeterpunten weer de verkoopwaarden kunnen verhogen.

Vrijblijvend een waardebepaling

Bij Renes Makelaars kunnen we een vrijblijvende waardebepaling voor je uitvoeren. Als je besluit te verhuizen en je woning wilt verkopen, dan zijn we je graag van dienst om een realistische verkoop te realiseren.

Waarom een taxatie?

Wanneer we het hebben over een waardebepaling of taxatie, dan spreken we van twee verschillende dingen. Een waardebepaling is een nauwkeurige indicatie van de verkoopwaarde van de woning. Dit wordt uitgevoerd door een verkoopmakelaar. Bij een taxatie wordt er een taxateur ingeschakeld die een officieel rapport opstelt. Bijvoorbeeld voor het oversluiten van een hypotheek. Bij Renes Makelaars voeren we ook taxaties uit en komen we graag bij je langs. Een rapport opstellen is niet kosteloos, maar kan er wel voor zorgen dat het flink wat geld oplevert. Wil je de woningwaarde berekenen, dan is een waardebepaling de juiste keuze.

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Bereken mijn woningwaarde

Contact

Wil je graag de woningwaarde berekenen van jouw huis? Bij Renes Makelaars zit je aan het goede adres. Neem contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Je kan er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij helpen je graag

Bel mij terug
Routebeschrijving
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.