Doorn huis te koop

De beste raad

In Doorn een huis te koop? Renes Makelaars is bekend in omgeving Doorn en helpt je graag om jouw droomhuis te vinden. Wij geven je het beste advies, zodat jij in je eigen tijd en ruimte je eigen keuzes kan maken. Wij zijn betrouwbaar en werken ook met een aanpak dat bij jou aansluit.

Om al het leeswerk over feiten en cijfers jou te besparen, nemen wij het papierwerk graag over. Zo kunnen we bouwvergunningen voor je doorlezen of andere rapporten. We zorgen ervoor dat al deze informatie vertaald wordt naar een gemakkelijk stuk leeswerk.

Een huis kopen

Als je een huis gaat kopen dan komt er veel bij kijken. Je bent bezig met notarissen, het regelen van de hypotheek en nog veel meer. Renes makelaars begeleidt jou in het aankoopproces. We bespreken onder andere de wensen en het budget. De volgende stappen worden onder andere doorgelopen:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

Om jouw wensen goed in kaart te kunnen brengen, gaan we graag met je in gesprek. We bespreken de belangrijkste aspecten en kan je als koper aangeven wat je liever niet hebt of juist wel. Verder hebben we het over je budget. Wat kan je maximaal lenen en kunnen er ook andere dingen gedaan worden met het budget? Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe keuken of een vloer.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Voordat er een bod wordt gedaan op het huis, verzamelen wij als makelaar eerst alle informatie. Deze informatie is van belang voor een goede research naar de woning. Zo kan er gezorgd worden dat bepaalde mankementen niet over het hoofd gezien worden. De makelaar zorgt ervoor dat deze informatie niet gemist wordt.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Nu kan de onderhandeling beginnen. Er wordt eerst een taxatie op de woning gedaan, zodat de makelaar jou het beste advies kan geven. Daarna wordt er in overleg een bod uitgebracht. Je wordt op de hoogte gehouden van je hypotheek of andere financiële gevolgen. Zodra jou koop rond is, nemen wij de voorlopige koopakte en notariële stukken voor onze rekening. Gefeliciteerd, je hebt nu je eigen woning gekocht!

Contact

Staat er in Doorn een huis te koop die jij graag wilt hebben? Renes Makelaars is jouw makelaar die je helpt om jouw droomhuis aan te kopen. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of vragen die je hebt. Heb je nog even geen haast? Dan ken je ook het contactformulier invullen zodat wij contact met je opnemen.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.