Huis kopen Amerongen

Wij geven raad

De volgende stap gaat van start: Een huis kopen! Renes makelaars staat voor je klaar als je een huis wilt kopen in Amerongen. Wij geven je de ruimte om je eigen keuzes te maken met hulp van ons gedegen advies. Wij hebben een betrouwbare aanpak zodat u zorgeloos alles kan overlaten aan ons.

Wij helpen je graag met het doorlezen van onder andere rapporten of bestemmingsplannen. Deze informatie proberen we gemakkelijk voor je te vertalen. Zo wordt het duidelijk waar je mee te maken krijgt als je een woning gaat kopen. Wij komen graag bij je langs voor vrijblijvend advies.

 

Een huis kopen

Het gebeurt niet zomaar, een huis kopen. Er komt veel bij kijken. Denk aan het regelen van je hypotheek, papierwerk, ondertekenen, afspraken met notarissen etc. Om jou hierin te begeleiden, ontzorgen wij de stappen voor het aankoopproces. Renes makelaars wilt jouw droomhuis vinden die aan jouw wensen voldoet en binnen het budget past.

Een aantal stappen voor aankoopproces die Renes makelaars doorloopt, zijn hieronder beschreven:

Stap 1: Een woning naar wensen 

Uiteraard wilt iedereen een woning hebben of vinden die aansluit aan jouw wensen. Om jouw wensen goed in kaart te brengen, zullen we eerst een aantal gesprekken voeren om je beter te leren kennen. In het gesprek komt ook aanbod wat je budget is voor het kopen van een huis en wat je met dat budget kan doen. Het is namelijk mogelijk om een extra verbouwing te laten doen in jouw nieuwe huis. We ontdekken het allemaal als we het plan bespreken.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Het is belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je de koop bevestigd. Vaak zie je als koper dingen over het hoofd of zie je dingen liever niet. Toch moeten deze opgelost worden. Dit kunnen kleine mankementen zijn, maar soms ook wat grotere. Het is dan verstandig om iemand in te schakelen die er verstand van heeft. Uiteindelijk willen we allemaal een goede koop.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Voor het uitbrengen van een bod, doen we een taxatie van de woning. Zo kunnen we jou het beste advies geven. Zodra dit gedaan is, wordt er in overleg met jou een bod uitgebracht op de woning. We houden je op de hoogte van de financiële gevolgen en over de hypotheek. Gaat alles gebeuren, dan regelen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken. Het enige wat jij nu moet doen is genieten van de oplevering. Van begin tot eind staan wij voor jou klaar!

Contact

Heb je hulp nodig bij een huis kopen in Amerongen? Onze deskundigen helpen je graag en staan voor je klaar wanneer nodig. Je kan vrijblijvend contact opnemen door te bellen of mailen. Ook kan je ons contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.