Huis kopen Doorn

De beste raad

Wil je graag een huis kopen in Doorn? Renes Makelaars helpt je graag tijdens het proces om jouw droomhuis aan te schaffen. We geven je ons advies waarin jij je eigen ruimte krijgt om jouw keuzes te maken. Door ons betrouwbare aanpak, kunt u gerust alles uit handen geven zonder zorgen.

Wanneer je een huis gaat kopen moet je onder andere veel dingen lezen, zoals rapporten, bestemmingsplannen of vergunningen. Renes Makelaars helpt je om deze informatie gemakkelijk te vertalen, zodat het duidelijk voor je wordt waar je mee te maken krijgt als je een huis gaat kopen. Wij komen ook graag bij je langs voor vrijblijvend advies.

Een huis kopen

Het is natuurlijk een positieve stap wanneer je een huis gaat kopen. Toch moet je er ook aan denken dat er enorm veel dingen geregeld moeten worden, zoals de hypotheek, het vele papierwerk, afspraken met eventuele hypotheekadviseur en een afspraak met de notaris etc. Wij begeleiden je graag in het aankoopproces, zodat jij dit zo min mogelijk hoeft te doen. We zullen hiervoor een aantal stappen doorlopen:

Stap 1: Een woning naar wensen 

Allereerst kijken we naar woning dat aansluit bij jouw wensen. We zullen hiervoor een gesprek voeren om goed in kaart te brengen wie je bent en wat je graag wilt. Uiteraard bespreken we hier ook het budget om te kijken wat er mogelijk is met jouw budget en jouw wensen. We bespreken ook altijd wat er extra mogelijk is, zoals een verbouwing of renovatie.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Voordat de koop definitief bevestigd wordt, is het belangrijk om goed onderzoek te doen. Als koper kan je namelijk dingen over het hoofd zien, die de makelaar wel ziet. Het is daarom verstandig om iemand in te schakelen die de woning bekijkt en er verstand van heeft. Op deze manier zorgen we ervoor dat er een goede koop plaatsvindt.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

We zorgen ervoor dat er een taxatie wordt gedaan op de woning, voordat er een bod wordt uitgebracht. Zo kunnen we jou voorzien van het beste advies. Hierna wordt er in overleg een bod uitgebracht op de woning. Verder in het project houden we je op de hoogte van de financiële gevolgen over de hypotheek. Zodra alles rond is, regelen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken. Nu kan je genieten van de oplevering!

Contact

Wil je graag een huis kopen in Doorn? Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag wanneer nodig! Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kan ook ons contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.