Huis kopen Driebergen

Wij geven raad

Je gaat een huis kopen! Hier komt veel meer bij kijken dan je denkt. Renes Makelaars helpt je graag in het proces als je een huis gaat kopen in Driebergen. Wij wijzen je altijd op de belangrijkste punten, maar geven je genoeg ruimte om je eigen keuzes te maken. Door onze betrouwbare aanpak, kunt u alles aan ons overlaten.

Het is soms lastig om juridische aspecten te begrijpen, daarom helpen we je in het doorlezen van bepaalde rapporten of bestemmingsplannen. We zorgen er dan voor dat we deze informatie op een makkelijke manier voor je vertalen. Op deze manier snap jij beter waar je mee te maken krijgt als je een huis gaat kopen. Ook komen we graag bij je langs voor vrijblijvend advies.

 

Een huis kopen

Naast dat je je heel erg kan verheugen op een huis kopen, komen er ook andere dingen bij kijken. Er moet veel papierwerk geregeld worden, koopcontracten moeten ondertekend worden, afspraken met notarissen etc. Renes Makelaars wil je graag begeleiden in de stappen voor het aankoopproces. Wij zoeken naar jouw droomhuis die aan jouw wensen voldoet en uiteraard binnen je budget past.

Wij doorlopen een aantal stappen die hieronder beschreven zijn:

Stap 1: Een woning naar eigen wensen 

Het liefst heb je een woning die volledig bij jouw stijl aansluit en voldoet aan jouw wensen. Om deze wensen goed in kaart te brengen, gaan we een gesprek met je voeren om je beter te leren kennen. We bespreken onder andere je budget en wat er met het budget gedaan kan worden. Je kan er namelijk voor kiezen om je huis extra te verbouwen of uit te bouwen. Dit kunnen we ontdekken tijdens de bespreking van het plan.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Wij geven altijd als advies mee om vooraf onderzoek te doen voordat de koop bevestigd wordt. Een makelaar kijkt anders naar een huis dan een koper. Als koper zie je de kleine mankementen niet of de potentie in een huis, terwijl een makelaar dat zeker wel doet. Het is altijd goed om iemand bij je te hebben die er verstand van heeft, zodat er een goede koop wordt gemaakt.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Voordat er een bod wordt uitgebracht op de woning, zal er eerst een taxatie plaatsvinden. Dit doen wij, zodat we jou het beste advies kunnen geven. Daarna zullen we in overleg een bod uitbrengen op het huis. We zullen je op de hoogte houden van onder andere de hypotheek. Is alles rond? Wij regelen de voorlopige koopakte en alle notariële stukken. Nu kan je genieten van de oplevering van de woning. Wij staan voor je klaar!

Contact

Wil je een huis kopen in Driebergen? Onze deskundigen staan voor je klaar en helpen je graag in het aankoopproces. Je kan direct contact opnemen of ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat we je zo snel mogelijk terugbellen. Renes Makelaars staat graag voor je klaar!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.