Huis kopen in Amerongen

Wij geven raad

Het is tijd voor de volgende stap: Een huis kopen! Wil jij een huis kopen in Amerongen? Renes Makelaars staat voor je klaar. Met hulp van ons advies geven we je de ruimte om je eigen keuzes te maken. Onze betrouwbare aanpak zorgt ervoor dat je alles zorgeloos aan ons kunt overlaten.

Wij helpen je graag met het doorlezen van onder andere bestemmingsplannen of rapporten. We proberen deze informatie eenvoudig voor je te vertalen. Op deze manier wordt het duidelijk waar je mee te maken krijgt wanneer je een woning gaat kopen. Voor vrijblijvend advies komen we graag bij je langs!

 

Een huis kopen

Het kopen van een huis is iets wat niet zomaar gebeurt. Hier komt veel bij kijken. Je kunt hierbij denken aan het regelen van je hypotheek, afspraken met notarissen, papierwerk, koopcontracten moeten ondertekend worden etc. Wij begeleiden je graag in de stappen voor het aankoopproces. Renes Makelaars zoekt naar jouw droomhuis die binnen je budget past en aan jouw wensen voldoet.

Wij doorlopen een aantal stappen die hieronder zijn beschreven:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

Iedereen wilt natuurlijk een woning hebben of vinden die aansluit aan zijn of haar wensen. We zullen daarom eerst een aantal gesprekken met je voeren om zo jouw wensen goed in kaart te kunnen brengen. Tijdens deze gesprekken bespreken we onder andere wat je budget is voor het kopen van een huis en wat je met dit budget kunt doen. In je nieuwe huis is het namelijk ook mogelijk om een extra verbouwing te laten uitvoeren. Dit ontdekken we allemaal tijdens de bespreking van het plan.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Voordat je de koop van een huis bevestigd, is het van belang om goed onderzoek te doen. Je ziet als koper vaak dingen over het hoofd of er zijn dingen die je liever niet ziet. Een makelaar ziet deze dingen wel. Het is daarom verstandig om iemand in te schakelen die er verstand van heeft. We willen uiteindelijk allemaal hetzelfde: een goede koop!

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Voordat er een bod wordt uitgebracht op een woning, vindt er eerst een taxatie plaats. Dit doen we zodat we jou het beste advies kunnen geven. We houden je altijd op de hoogte van onder andere de hypotheek. Is alles rond? Dan regelen wij alle notariële stukken en voorlopige koopakte. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de oplevering. Renes Makelaars staat van begin tot eind voor je klaar!

Contact

Hulp nodig bij het kopen van een huis in Amerongen? Onze deskundigen helpen je graag en staan voor je klaar! Je kan vrijblijvend contact opnemen door te bellen, te mailen of door ons contactformulier in te vullen. We nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.