Huis kopen Leersum

De beste raad

Huis kopen in omgeving Leersum? Renes makelaars is er om jou te ontzorgen in het aankoopproces van je huis. Wij geven je de tijd en ruimte om je eigen keuzes te maken met behulp van ons advies. Door een betrouwbare aanpak zorgen we ervoor dat jij jouw droomhuis kan vinden.

Cijfers en feiten blijven lastig om te begrijpen. Wij nemen met plezier het papierwerk voor je over, zoals rapporten of bouwvergunningen. We lezen deze voor je door en vertalen het naar gemakkelijke informatie. Op deze manier hopen we dat je op een goede manier een deal kan sluiten voor de koop van jouw woning.

Een huis kopen

Het gaat beginnen! Het is niet snel of makkelijk geregeld, maar het is een leuke uitdaging om naar uit te kijken: een huis kopen. Renes makelaars begeleidt je in dit proces. Wij kijken onder andere naar je wensen en zoeken het meest geschikte huis voor je.

De volgende stappen lopen we langs voor het aankoopproces:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

We beginnen bij het opschrijven van je wensen. We gaan met je in gesprek en willen je beter leren kennen. Zo weten we wat je graag wilt en wat je juist niet wilt. Ook willen we weten wat je budget is zodat we kunnen bepalen wat er allemaal mogelijk is. Extra dingen, zoals een nieuwe badkamer of een grote keuken spelen hierbij een rol. We zetten het allemaal neer in jouw plan en kijken of er potentie is.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Renes makelaars zorgt ervoor dat alle, maar dan ook alle informatie verzameld wordt. Deze informatie heeft betrekking op de research die gedaan is voor de woning. Er kunnen namelijk dingen zijn die je in eerste instantie niet opvallen, maar die je misschien ook niet wilt zien. Toch is het goed om deze informatie te hebben zodat er iets aan gedaan kan worden. Uiteindelijk willen we een goede koop!

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

De onderhandeling is begonnen! De taxatie op de woning is gedaan, jouw keuze is gemaakt en in overleg brengen we een bod uit. We houden je op de hoogte van financiële gevolgen en willen je het beste advies geven over de hypotheek. Nu kan het beginnen. We nemen de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Jouw ogen zijn nu alleen gericht op de oplevering van jouw huis. We zijn er graag om je te feliciteren!

Contact

Hulp nodig bij het kopen van een huis in Leersum? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er om jou te ontzorgen en het beste advies te geven over wat mogelijk is. Geen haast? Je kan ook het contactformulier invullen dan zorgen wij dat we je terug mailen of bellen.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.