Huis kopen Utrechtse Heuvelrug

Met raad & data

Tijd om een huis te kopen? Renes makelaars helpt je graag bij een huis kopen in de Utrechtse Heuvelrug. Je kan je eigen keuzes maken op basis van ons advies, dat gedegen en onderbouwd is. Dit advies geven wij door middel van een betrouwbare aanpak. Je kan dan denken aan feiten en cijfers, want mensen en huizen veranderen, maar feiten blijven bestaan.

Wij helpen je onder andere met rapporten en bestemmingsplannen. We lezen deze graag voor je door en vertalen deze naar gemakkelijke informatie. Zo heb je een betrouwbare aanpak voor de verkoop van jouw huis. Voor vrijblijvend advies komen we graag bij je langs!

Een huis kopen

Een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging of gewoon tijd voor een volgende stap? Een huis kopen is niet niks! Er komt veel bij kijken. Daarom begeleidt Renes Makelaars jou in het aankoopproces. Wij willen ervoor zorgen dat jij het huis vindt dat aan jouw wensen voldoet en past binnen jouw budget.

We volgen een aantal stappen voor het aankoopproces:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

Om in kaart te brengen wat je zoekt en het meest geschikte huis is, willen we je graag beter leren kennen. We gaan je een aan tal vragen stellen en brengen jouw wensen in beeld. Daarnaast bespreken we ook wat voor budget je hebt en wat je daar zoal mee kan doen. Je kan dan denken aan een vernieuwde badkamer, een extra muurtje plaatsen of een nieuwe keuken. We volgen jouw plan en ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Wanneer je jouw huis hebt gevonden, ben je er nog niet. Er moet namelijk ook gekeken worden naar dingen die op het eerste gezicht niet opvallen, maar waar je ook liever niet naar kijkt. We streven uiteindelijk allemaal naar een goede koop. Hiervoor verzamelen we alle benodigde informatie.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Wanneer jouw keuze is gemaakt, brengen we samen een bod uit. We moeten dan ook een taxatie laten doen, zodat we je het beste advies kunnen geven. We zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van de financiële gevolgen en voorzien je van het beste advies over hypotheken. Zodra het meeste geregeld is, nemen we de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Nu kan jij genieten en wachten op de oplevering van de woning. We zijn er voor je van begin tot aan de felicitatie! Dit hoeft niet, maar doen we graag!

Contact

Wil je meer weten over het kopen van een huis? Ons team staat voor je klaar. Je kan vrijblijvend contact met ons op of het contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.