Huis online taxeren

Jouw wensen

Wil jij graag je huis online taxeren, omdat je misschien gaat verhuizen of je huis wilt verkopen? Bij Renes Makelaars regelen we heel veel en vertellen je er graag over. Het kan ook zo zijn dat je er zo min mogelijk mee te maken wilt hebben, ook dan bespreken we dit vooraf met je. Jij bepaalt op welke manier hieraan wordt bijgedragen. Op deze manier kan je je voorbereiden wat er wel of niet op je af gaat komen en betaal je voor de diensten die passen bij jouw wensen. Kortom, erg prettig dus! 

Waardebepaling versus taxatie

Het is bijna onmogelijk om die vraag te beantwoorden. De waarde van jouw huis wordt namelijk niet alleen bepaald door vraag- en aanbod en vierkante meters, maar veel meer aspecten spelen mee. Jij kijkt naar je huis op een andere manier dan een makelaar. Je ziet mooie herinneringen of juist vervelende mankementen.

Waarom een waardebepaling?

Omdat er zoveel aspecten meespelen, bepaal je niet zelf de waarde van je huis. Hiervoor heb je iemand nodig die dit vanuit een objectief perspectief bekijkt. Als je overweegt om je huis te verkopen, dan doen wij vrijblijvend een waardebepaling van je woning. Op deze manier ben je toch dichter bij een realistische verkoop.

Waarom een taxatie?

Je wilt graag weten wat je woning waard is om je hypotheek over te sluiten. Dan vraagt de bank je om een officieel taxatierapport. Renes Makelaars verzorgt dit. Wij komen graag bij je langs om een taxatie op je woning uit te voeren. Om een rapport op te laten stellen is niet kosteloos, maar het kan wel degelijk geld opleveren!

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Contact

Wil je jouw huis verkopen en graag je huis online taxeren? We vertellen je er alles over! Voor meer informatie of vragen kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag vooraf met je in hoeverre je betrokken wilt zijn bij het verkoopproces. Je kan ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Advies nodig over je huis online taxeren? We horen het graag.

Algemene contact gegevens
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.