Huis taxeren online

Waardebepaling versus taxatie

Het kan lastig zijn om die vraag te beantwoorden. Je bepaalt je huis namelijk niet alleen door het vierkante meters of door vraag- en aanbod, maar veel meer. Jij ziet mooie herinneringen of juist vervelende mankementen. Een makelaar kijkt verder. Die ziet potentie, verbetering, verandering, veroudering of dergelijke. Het gebruik van bepaalde materialen spelen een rol, kozijnen, extra’s die zijn toegevoegd en ga zo maar door.

Waarom een waardebepaling?

Uiteraard bepaal je niet zelf de waarde van je huis. Dat komt, omdat er zoveel aspecten meespelen. Jij kan dan wel de badkamer hebben vernieuwd, maar wellicht speelt iets anders veel zwaarder mee dan dat. Daarom is er iemand die het vanuit een objectieve kant bekijkt. Renes Makelaars doet vrijblijvend een waardebepaling van je woning als je besluit om deze te verkopen. We zorgen er dan voor dat je een stap dichter bij een realistische verkoop bent.

Waarom een taxatie?

Wat je woning waar is, wil je uiteraard weten om zo je hypotheek te kunnen oversluiten. Hiervoor vraagt de bank om een officieel taxatierapport. Renes Makelaars heeft experts die jouw woning kunnen taxeren, zodat jij een rapport kan krijgen. Zo en rapport is niet kosteloos, maar kan je wel geld opleveren!

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Contact

Wil je je huis taxeren online? Wij vertellen je er graag meer over! Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen je betrekken bij het verkoopproces, maar je kan er ook voor kiezen om hier vanaf te zien. Het is aan jou in hoeverre je dit wilt. We bespreken dit dan ook vooraf.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.