Huis te koop Doorn

Wij geven raad

Een huis te koop in Doorn? Kies voor Renes Makelaars zodat we je van het beste advies kunnen voorzien! Wij geven jou de tijd en ruimte om je eigen keuzes te maken. Wij streven ernaar dat jij jouw droomhuis vindt en dit doen wij met behulp van een betrouwbare aanpak. Een huis kopen is erg leuk, maar er komt veel bij kijken.

Er komt namelijk veel papierwerk bij kijken. Er moeten rapporten doorgelezen worden, vergunningen en nog meer. Om dit gemakkelijk te maken voor jou, kunnen we dit uit handen nemen en deze informatie voor je vertalen. Op deze manier weet je als koper beter waar je allemaal mee te maken krijgt.

Een huis kopen

Een huis kopen hoe nu verder? Het is niet zo geregeld, daarom staan wij voor je klaar tijdens het hele proces. In een aantal stappen doorlopen we het aankoopproces en komen belangrijke dingen aan bod.

Stap 1: Jouw wensen voorop

Uiteraard wil je een huis dat wel aansluit op jouw wensen. Het kan zijn dat dit niet altijd zo is, maar dat een huis wel degelijk de potentie heeft. Daarom is het belangrijk om in het kennismakingsgesprek te bespreken wat het budget is, wat jouw wensen zijn en of er eventuele concessies gedaan kunnen worden. Alle mogelijkheden worden besproken. Ook bijvoorbeeld een uitbouw, renovatie of iets anders.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Wij zorgen ervoor dat we jou van het beste advies kunnen voorzien. Dit doen we om vooraf allemaal informatie te verzamelen die nodig is voor het huis. De makelaar zal het huis bekijken en dingen die over het hoofd worden gezien door andere, zullen voor de makelaar opmerkelijk zijn. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het huis met een goede prijs verkocht wordt.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Het onderhandelen kan nu beginnen. Voordat er in overleg een bod wordt uitgebracht, wordt er een taxatie gedaan op de woning. Tijdens het gehele proces houden we je op de hoogte van je hypotheek en de financiële gevolgen. Wij nemen de voorlopige koopakte en notariële stukken voor onze rekening en jij kan wachten op de oplevering van je woning!

Contact

Heb jij een potentieel huis gezien dat te koop staat in Doorn? Renes Makelaars is bekend in omgeving Doorn en kan je helpen! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kan ook ons contactformulier invullen dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.