Huis te koop Driebergen

De beste raad

Huis te koop in Driebergen en wil jij graag het beste advies voor deze aankoop? Renes Makelaars kan jou helpen om een huis in Driebergen te vinden. Wij geven je advies en voldoende ruimte en tijd om je eigen keuzes te maken. Uiteindelijk moet jij beslissen. Met een betrouwbare aanpak zorgen we ervoor dat jij jouw droomhuis kan vinden.

Soms is het lastig voor kopers om te begrijpen waar de cijfers over gaan. Wij besparen je dit werk en nemen al het papierwerk over. We lezen rapporten of vergunningen en zorgen ervoor dat we dit gemakkelijk kunnen vertalen voor je, zodat het leesbaar wordt. We hopen dat er dan een goede deal gesloten kan worden voor de aankoop van jouw woning.

Een huis kopen

Het is zover! Je gaat een huis kopen! Het is een uitdaging, maar het is iets om naar uit te kijken. Renes Makelaars helpt je tijdens het gehele proces om jou te begeleiden en de aankoop af te ronden. Wij zijn er voor je van begin tot eind. De volgende stappen zullen we doorlopen:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

Tijdens een gesprek leren we je kennen, zodat we je wensen in kaart kunnen brengen. We bespreken wat je graag wilt en waar eventueel een concessie in gedaan kan worden. Verder kijken we naar je budget en wat er allemaal mogelijk is. Laat het een nieuwe keuken of badkamer toe of kunnen we minimaal een renovatie doen? We bespreken dit en zetten het vast in jouw plan.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Als makelaar hebben we de taak om alle informatie te verzamelen van de woning. Zo kunnen we dingen bekijken die in de woning niet opvallen, maar je deze ook misschien over het hoofd ziet. Het is dan beter als een makelaar dit wel ziet en er iets aan gedaan kan worden. Uiteindelijk willen we een goede koop!

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Zodra de overige stappen gelukt zijn, beginnen we met de onderhandeling. Om het beste advies te geven, doen we eerst een taxatie op de woning. Daarna brengen we samen een bod uit. We geven je advies over de hypotheek en je wordt op de hoogte gehouden van de financiële gevolgen. De voorlopige koopakte en notariële stukken nemen wij voor onze rekening. Jij kan je richten op de oplevering van de woning! Gefeliciteerd!

Contact

Staat er een huis te koop in Driebergen? Wij helpen je graag in het aankoopproces. Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.