Huis te koop in Doorn

Wij geven jou de beste raad

Is er een huis te koop in Doorn en wil jij dit huis graag aankopen? Renes Makelaars helpt je graag in het proces om jouw droomhuis te kopen. Wij geven je voldoende ruimte en tijd om je eigen keuzes te maken. Een huis kopen is niet niks en daarom werken wij met een betrouwbare aanpak. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken en kan je alles overlaten aan ons.

Renes Makelaars kan al het papierwerk voor je overnemen. Onder andere rapporten die gelezen moeten worden. De meesten kopers begrijpen hier niet veel van, daarom vertalen wij dit voor je naar gemakkelijke informatie zodat het leesbaar wordt. Wij zorgen er uiteraard voor dat jij als koper weet waar je mee te maken zal krijgen.

Een huis kopen

Een huis kopen is niet gemakkelijk geregeld. Tijdens het proces worden er een aantal stappen doorlopen zodat het aankoopproces positief zal verlopen. We bespreken hierin onder andere jouw wensen, het budget en andere zaken.

Stap 1: Jouw wensen voorop

Tijdens het kennismakingsgesprek worden de wensen besproken. Om te kijken wat er het best bij je past en of dat ook binnen je budget past, leren we je beter kennen. We bespreken ook mogelijkheden, zoals eventuele verbouwingen, een nieuwe keuken of dergelijke.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Vooraf is het belangrijk dat er goed onderzoek gedaan wordt. Zo wordt het huis grondig geïnspecteerd door de makelaar en alle nodige informatie wordt verzameld. Wij kunnen je dan het best adviseren en wordt het huis voor een goede prijs verkocht. De koop is dan eerlijk voor iedereen!

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Uiteindelijk zullen we gezamenlijk een bod uitbrengen. Je wordt op de hoogte gehouden van je hypotheek en de financiële gevolgen. De voorlopige koopakte en notariële stukken komen voor onze rekening, zodat jij kan genieten van de oplevering van de woning!

Bekijk het aanbod koopwoningen

Woningaanbod koop

Contact

Renes Makelaars is bekend in Doorn en omgeving. Wij helpen je daarom graag een huis te kopen in Doorn. Je kan voor alle vragen of informatie altijd vrijblijvend contact opnemen. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Arthur helpt je graag

Arthur Daalmans
Makelaar / Eigenaar
Algemene contact gegevens
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.