Huis te koop in Leersum

Wij geven jou de beste raad

Staat er een huis te koop in Leersum en is dit jouw droomhuis? Renes Makelaars helpt je graag in het gehele proces om jou huis te kopen. Wij zorgen ervoor dat je voldoende ruimte en tijd krijgt om je eigen keuzes te maken. Het is niet niks een huis kopen en daarom werken wij met een betrouwbare aanpak, zodat je je geen zorgen hoeft te maken en alles over kan laten aan ons.

Denk bijvoorbeeld aan papierwerk, rapporten dat allemaal doorgenomen moet worden. Soms begrijpen kopers daar niet heel veel van. Renes Makelaars vertaald dit naar gemakkelijke informatie zodat het leesbaar wordt. Zo weet jij als koper waar je mee te maken zal krijgen.

Een huis kopen

Een huis kopen is niet gemakkelijk geregeld. Tijdens het gehele proces doorlopen we een aantal stappen zodat het aankoopproces positief verloopt. Zo bespreken we onder andere jouw wensen, het budget en andere (bij)zaken.

Stap 1: Jouw wensen voorop

We gaan tijdens het kennismakingsgesprek uiteraard jouw wensen bespreken. We leren je beter kennen en kijken wat het best bij jou past en of dat ook binnen het budget past. Ook bespreken we alle extra mogelijkheden, zoals eventuele verbouwingen, renovaties, een nieuwe keuken of badkamer.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Voordat er ingegaan wordt op het bod, wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Het huis wordt grondig geïnspecteerd door de makelaar en alle informatie die nodig is, wordt verzameld. Op deze manier kunnen we jou het best adviseren en wordt het huis voor een goede prijs verkocht. Op deze manier is de koop eerlijk voor iedereen!

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

In de laatste stap zullen we gezamenlijk een bod uitbrengen. Daarvoor wordt nog een taxatie gedaan op de woning. Verder wordt je op de hoogte gehouden van je hypotheek en de financiële gevolgen. De voorlopige koopakte en notariële stukken komen voor onze rekening, zodat jij kan genieten van de oplevering van de woning!

Contact

Renes Makelaars is bekend in omgeving Leersum, dus heb jij een huis te koop in Leersum of wil jij een huis dat te koop staat in Leersum? Laat ons dan helpen! Voor alle vragen of informatie kan je vrijblijvend contact opnemen of vul eenvoudig ons contactformulier in.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.