Huis te koop Leersum

De beste raad

Huis te koop Leersum? Renes Makelaars helpt je graag om in omgeving Leersum een huis voor je te vinden. Wij geven je eigen tijd en ruimte om je keuzes te maken, met behulp van ons advies. Wij werken met een aanpak dat het best bij jou aansluit.

Tijdens een huis kopen komt er veel leeswerk bij kijken. Er moeten feiten doorgenomen worden en cijfers nagekeken worden. Wij nemen dit papierwerk graag van je over. We lezen onder andere bouwvergunningen voor je door of andere rapporten. Vervolgens zorgen we ervoor dat we al deze informatie naar een makkelijk stuk leeswerk vertalen.

Een huis kopen

Een huis kopen is niet zo gedaan. Er komt best wel wat bij kijken, zoals afspraak met de hypotheekadviseur voor het regelen van de hypotheek, eventuele afspraken met de makelaar en notarissen. Renes Makelaars zorgt ervoor dat jij tijdens dit gehele proces begeleidt wordt. We zullen onder andere jouw wensen bespreken. Om succesvol een huis aan te kopen doorlopen we een aantal stappen:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

We gaan allereerst in gesprek om jouw wensen in kaart te kunnen brengen. Je kan als koper aangeven wat je liever wel hebt en wat niet en bespreken hierin de belangrijkste aspecten. Verder bespreken we uiteraard het budget. Wat kan jij als koper maximaal lenen en wat is er nog mogelijk met het budget? Het kan er eventueel een meerwaarde in de hypotheek meegenomen worden om zo een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen. Al deze zaken zullen we doornemen.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Als makelaar is ons taak om alle informatie over het huis te verzamelen. We doen een goede research naar de woning. Zijn er mankementen in het huis? Is de vraagprijs redelijk voor datgene wat aangeboden wordt. Dit wordt gedaan, omdat de koper dit soort dingen vaak over het hoofd ziet. De makelaar die zorgt ervoor dat die belangrijke informatie niet gemist wordt.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Uiteindelijk kan de onderhandeling beginnen. De makelaar geeft jou het beste advies, maar daarvoor moet er wel eerst een taxatie op de woning gedaan worden. In overleg wordt er daarna een bod uitgebracht. Wij houden je op de hoogte van je hypotheek of eventuele financiële gevolgen. Zodra de koop rond is, nemen wij de voorlopige koopakte en notariële stukken voor onze rekening. Nu heb jij jouw droomhuis gekocht en kan je genieten!

Contact

Staat er een huis te koop in Leersum? Renes Makelaars heeft jaren ervaring om jou te begeleiden tijdens het gehele aankoopproces. Wil je meer weten? Je kan vrijblijvend contact opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kan ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.