Huis te koop Maarn

De beste raad

Een huis te koop in Maarn? Renes Makelaars voorziet jou van het beste advies. Hiermee geven wij jou de tijd en ruimte om je eigen keuzes te maken. Wij werken met een betrouwbare aanpak en streven ernaar dat jij jouw droomhuis vindt. Naast dat het erg leuk is om een eigen huis te kopen, komt er ook veel bij kijken.

Als je een huis gaat kopen, komt er veel papierwerk bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan rapporten die doorgelezen moeten worden, bouwvergunningen of dergelijke. Wij vertalen dit voor jou, zodat het makkelijk leesbaar is en jij als koper begrijpt waar je mee te maken zal krijgen.

Een huis kopen

Je gaat nu een huis kopen hoe verder? Het is niet makkelijk geregeld, maar daarom staan wij voor je klaar in het gehele proces. We bespreken je budget, je wensen en eventuele andere zaken. De volgende stappen zullen we doorlopen in het aankoopproces:

Stap 1: Jouw wensen voorop

Het is belangrijk dat je een huis vindt dat bij jouw wensen aansluit. Het komt nu wel eens voor dat dit niet meteen zo is, maar dat het huis wel degelijk potentie heeft en het altijd aangepast kan worden naar jouw wensen. We gaan met je in gesprek en bespreken alle mogelijkheden. Ook met je budget bekijken we wat voor extra’s er mogelijk is, zoals een uitbouw of een nieuwe badkamer.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Om jou van het beste advies te voorzien, wordt er vooraf allemaal informatie verzameld die nodig is voor het huis. De makelaar doorloopt het huis, bekijkt eventuele mankementen en zorgt ervoor dat het huis met een goede prijs verkocht kan worden. Zo willen we een goede koop voor iedereen!

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Nu kan het onderhandelen beginnen. Er wordt een taxatie gedaan op de woning en vervolgens brengt de makelaar samen met jou een bod uit. Wij houden je altijd op de hoogte van je hypotheek en de financiële gevolgen. Nu kan je gaan genieten! Wij nemen de voorlopige koopakte en notariële stukken voor onze rekening en jij wacht op de oplevering van je huis!

Contact

Wil jij graag een huis dat te koop staat in Maarn? Renes Makelaars is bekend in omgeving Maarn en helpt je daarom graag! Voor alle vragen of meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kan er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.