Huis te Maarn

De beste raad

Ben jij van plan om een huis te Maarn te kopen? Renes Makelaars is bekend in omgeving Maarn en helpt je graag jouw droomhuis te vinden. Wij geven je het beste advies en laten jouw je eigen keuzes maken. Wij werken met een betrouwbare aanpak dat het best bij jou aansluit.

Naast dat een huis kopen erg leuk is, komt er ook veel papierwerk bij kijken. Er moeten rapporten doorgelezen worden en feiten en cijfers spelen een rol. Wij nemen dit graag van je over en vertalen dit voor je naar gemakkelijke informatie. Op deze manier weet jij nog beter wat er komt kijken bij het kopen van een huis.

Een huis kopen

Wanneer je een huis gaat kopen moet je dingen regelen, zoals de hypotheek, de notaris en nog veel meer. Renes Makelaars zorgt ervoor dat jij zo goed mogelijk begeleidt wordt in het aankoopproces. Zo bespreken we onder andere je budget en jouw wensen voor een huis. We zullen dan ook de volgende stappen doorlopen:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en deze te bespreken. Als koper kan je aangeven wat je liever wel hebt of liever niet. We hebben het ook nog eens over je budget en welke meerwaarde we daaraan kunnen vastplakken. Deze meerwaarde kan bijvoorbeeld bijdragen voor het plaatsen van een nieuwe keuken of juist de vernieuwing van een badkamer.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Als makelaarskantoor doen we altijd goed onderzoek voordat er daadwerkelijk een bod wordt uitgebracht op het appartement. We verzamelen alle nodige informatie. We kijken ook naar kenmerken in de woning die jij als koper over het hoofd zou zien of juist niet wilt zien. De makelaar zorgt ervoor dat dit niet gemist wordt.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Nadat alles gecheckt is, wordt er gestart met de onderhandeling. Vooraf wordt nog een taxatie gedaan op de woning, om de koper van het beste advies te voorzien. In overleg brengen we dan een bod uit. We zullen er voor zorgen dat je op de hoogte wordt gehouden over de financiële gevolgen en je krijgt het beste advies wat betreft je hypotheek. Zodra de koop rond is, is de voorlopige koopakte en zijn de notariële stukken voor onze rekening. Jij kan genieten van de oplevering van de woning!

Contact

Een huis te Maarn kopen? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen en al je vragen stellen of om meer informatie vragen. Renes Makelaars helpt je graag in het aankoopproces om jouw droomhuis te vinden! Je kan er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.