Makelaar aankoop

Met raad & data aankopen

Het is zover. Je gaat een huis kopen! Met behulp van een makelaar aankoop word jij gegarandeerd goed geholpen om je appartement, een eengezinswoning of twee-onder-een-kap aan te kopen. Bij Renes Makelaars zijn we betrokken, vakkundig en gespecialiseerd om jou tijdens het gehele proces te ondersteunen.

Voordelen van een makelaar aankoop

We vertellen je graag welke voordelen er zijn van een makelaar aankoop.

Het nieuwste aanbod

Als makelaar zijn we altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod. Dit komt door een grootnetwerk en samenwerkende kantoren in de regio. Als jij weet wat je wilt, dan zorgen wij ervoor dat jouw wensen vervult worden. Ons ontgaat niets!

Welbeslagen ten ijs

Wij zorgen ervoor dat alle vragen gesteld worden die jij wellicht vergeet of beantwoorden vragen waarvan jij niet wist dat je ze moest stellen. Dit kan zijn voor plannen van de gemeente, een perfecte wijk of woning voor jou aanstaande situatie: Renes denkt graag met je mee en adviseert je het allerbest.

Van kijken naar kopen

De zoektocht naar een nieuw huis kan meteen een schot in de roos zijn, maar het kan ook zo zijn dat er een langere tijd gezocht moet worden. Het maakt niet uit hoe deze zoektocht eruit ziet, wij zijn er altijd bij! Vanaf de oriëntatie tot de overdracht.

Wat levert het op?

Wanneer je ervoor kiest om met een makelaar aankoop aan de slag te gaan, dan betaal je daarvoor. Toch is een investering in Renes Makelaars de moeite waard, omdat het zich dubbel en dwars terugbetaald. Dankzij onze kritische blik en grondige werkwijze, van research tot aankoop, leveren we geld op. Wij horen graag wat jij ons waard vindt; onze bijdrage en kosten zijn altijd bespreekbaar

Ik wil een huis kopen

Bekijk ons woningaanbod

Een huis kopen

Een huis kopen is geen gemakkelijk proces en doe je niet dagelijks. Het is een nieuwe stap die wordt gezet. Onze experts zullen al jouw wensen in kaart brengen om jouw droomhuis aan te kopen. Wij doorlopen de volgende stappen om succesvol te werk te gaan.

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

Allereerst bespreken we samen jouw wensen. We gaan je een aantal vragen stellen om te kijken wat je verwachtingen zijn. Wanneer we je beter leren kennen dan kunnen we nog beter een huis voor je vinden die bij jou past. Verder is het belangrijk om te weten welk budget te bespreken is en welke lasten je kan dragen. Uiteraard kijken we ook of er mogelijkheden zijn om te verbouwen, het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken. Alles dat besproken wordt, wordt vastgelegd in een plan.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Je hebt een huis gevonden, maar hoe nu verder? Het huis bekijken is één van de belangrijkste punten. Zo kunnen er bepaalde mankementen zijn die je niet opvallen. Op deze manier lopen we vooruit op de zaken en zorgen we ervoor dat er een goede koop kan plaatsvinden. Alle informatie wordt voor je verzameld.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

In de laatste stap brengen we een gezamenlijk bod uit. Hierbij hoort een taxatie doen, zodat we je het best kunnen adviseren. Er komt ook onder andere een financiële checklist met zaken die je kan verwachten en geven je advies over hypotheken. Als je er klaar voor bent, dan nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Wij feliciteren met de aankoop van je nieuwe koophuis!

Meer weten over een aankoopmakelaar?

Algemene contact gegevens
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Kampweg 3
3941 HC Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.