Makelaar Amerongen

Met raad & data

Een makelaar dicht bij huis? Renes Makelaars heeft voor jou dé makelaar die kan helpen jouw huis te verkopen of een nieuwe woning aan te kopen. Ben je op zoek naar een makelaar in Amerongen? Bij Renes makelaars kunnen wij je helpen. Bij bieden de mogelijkheid om zelf keuzes te maken met een gedegen en onderbouwd advies. Met feiten en cijfers levert Renes jouw het beste advies. De huizenmarkt verandert, maar de feiten blijven bestaan.

Wij lezen graag al het papierwerk voor je, zoals bouwvergunningen, rapporten of bestemmingsplannen. Vaak begrijpen mensen dit niet, dus nemen we deze taak graag over. Wij zorgen ervoor dat de informatie op een makkelijke manier voor je vertaald wordt. Met een betrouwbare aanpak gaan we aan de slag, zodat jij weet hoe de koop of verkoop van een huis moet aanpakken. Voor vrijblijvend advies komen we graag bij je langs.

Een huis kopen

Een nieuw avontuur: een huis kopen. Een nieuwe stap wordt gezet of je dit nu alleen doet of met iemand samen. De makelaar Amerongen is er om jou te begeleiden in dit proces. Er komt behoorlijk wat kijken wanneer je een nieuwe huis gaat kopen. Onze experts brengen al jouw wensen in kaart zodat jij jouw droomhuis voor een mooie redelijke prijs kan aankopen.

Wij gaan als volgt te werk:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

In eerste instantie bespreken we je wensen. We stellen je vragen om te kijken wat je verwachtingen zijn. Wanneer we je beter leren kennen, kunnen we op deze manier ook zo een geschikt mogelijk huis vinden. Daarnaast is het belangrijk om te weten welk budget te besteden is. We kijken welke lasten je kan dragen en wat je maximaal kan lenen. Verder kijken we of er mogelijkheden zijn om te verbouwen, zoals een nieuwe badkamer of keuken. Alles wat besproken wordt, wordt genoteerd in een plan.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Hoe nu verder zodra je een huis gevonden hebt? Een belangrijk punt is het huis bekijken. Het kan namelijk zijn dat er dingen zijn op het eerste gezicht, zoals mankementen die je niet opvallen. Zo kunnen we vooruit lopen op de zaken en zorgen dat er toch een goede koop plaatsvindt. We verzamelen alle informatie voor je.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

In de laatste stap brengen we samen in overleg met jou een passend bod uit. Een onderdeel hiervan is taxatie doen. Op deze manier kunnen we je het best adviseren. Er komt een financiële checklist met wat je kan verwachten en we geven je advies over bepaalde hypotheken. Als je er nu klaar voor bent, dan nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Zorg jij ervoor dat je geniet van de oplevering? Dan feliciteren wij je met je nieuwe koophuis!

Bekijk het aanbod koopwoningen

Woningaanbod

Een huis verkopen

Om een huis te verkopen komt er papierwerk bij kijken en bepaalde documenten die ingevuld moeten zijn. Renes Makelaars neemt dit graag uit handen voor je. Je wilt dat iemand het huis koopt uiteraard, maar wel voor een goede prijs. Daarom begeleiden en adviseren onze deskundigen je bij de waardebepaling, bezichtiging en overdracht van je huis.

Jij bepaalt. Het kan zijn dat je helemaal niks wilt weten van de verkoop en hier niet bij betrokken wilt zijn, maar het kan ook zijn dat je wel juist op de hoogte wilt zijn van alle stappen. Wij vertellen zoveel dat jij wilt en bepalen onze bijdrage aan de hand van jouw wensen. We bespreken dit vooraf met je en uiteindelijk betaal je voor de diensten die naar jouw wens is.

Contact

Wil je graag meer weten over een makelaar in Amerongen? Renes Makelaars staat voor je klaar. Je kan vrijblijvend contact opnemen voor al je vragen. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag!

Bel mij terug
Routebeschrijving
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Kampweg 3
3941 HC Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.