Makelaar Doorn

Met raad & data

Op zoek naar een makelaar in Doorn? Renes Makelaars is actief in Doorn en omgeving. Wij hebben vele mensen geholpen om een huis te kopen of verkopen in Doorn. Wij bieden mensen namelijk de mogelijkheid om zelf keuzes te maken met behulp van ons gedegen en onderbouwd advies. Renes Makelaars doet dit met feiten en cijfers, want daar waar de mens en de huizenmarkt verandert, blijven de feiten bestaan.

Papierwerk, zoals bestemmingsplannen, bouwvergunningen of rapporten waar jij niet doorheen komt of niet begrijpt, lezen wij voor je. We vertalen deze informatie op een makkelijke manier en een betrouwbare aanpak, zodat jij weet hoe je de koop of verkoop van een huis moet aanpakken. Voor vrijblijvend advies komen we graag bij je langs.

Een huis kopen

Tijd voor een nieuw avontuur: een huis kopen. Of het nu alleen is of samen met je partner, het is tijd voor een nieuwe stap. De makelaar in Doorn is er om jou te begeleiden in dit proces. Het is namelijk niet zo gebeurt, maar er komt wel wat bij kijken. Onze experts gaan aan de slag om jouw wensen in kaart te brengen en jouw droomhuis te vinden voor een mooie redelijke prijs.

Wij gaan als volgt te werk:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

We gaan allereerst je wensen bespreken. Hierin stellen we je een aantal vragen en wat je verwachting is. We willen je beter leren kennen, zodat we een zo geschikt mogelijke huis kunnen vinden. Verder is het belangrijk om te weten wat je budget is. Welke lasten kan je dragen en wat kan je maximaal lenen. Ook bespreken we de mogelijkheid of er iets qua verbouwing gedaan kan worden. Bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of een vloerverwarming. We bespreken dit allemaal en noteren het in een plan.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Je hebt een huis gevonden, hoe nu verder? Belangrijk is om het huis te bekijken. Er kunnen namelijk dingen zijn op het eerste gezicht die je niet ziet, zoals bepaalde mankementen. Dit wordt gedaan zodat we zeker zijn dat er een goede koop plaatsvindt. We verzamelen alle informatie en dan bedoelen we ook echt ‘alle’.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

In overleg brengen we samen met jou een passend bod uit. Goed om te weten is dat een onderdeel hiervan is een taxatie laten doen. Hiermee kunnen we je het best adviseren. We zorgen ervoor dat er een financiële checklist komt met wat je kan verwachten. Ook geven we je advies over bepaalde hypotheken. Ben je er nu klaar voor? Dan nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Zorg jij dat jouw ogen en oren bij de oplevering worden gehouden. Wij feliciteren je met je nieuwe koophuis!

Een huis verkopen

Een huis verkopen is niet zo gedaan. Er komt veel papierwerk bij kijken en documenten moeten worden ingevuld. Wij nemen dit graag uit handen voor je. Tenslotte wil je dat iemand het huis koopt, maar er ook een goede prijs voor betaalt. Onze deskundigen adviseren en begeleiden je bij de waardebepaling, bezichtiging en overdracht van jouw huis.

We vertellen erover zoveel dat jij wilt. Het kan namelijk zijn dat dat je er helemaal niet in betrokken wilt worden, dan houden wij onze bijdrage klein. Wil je alle stappen weten en betrokken zijn bij het verkoopproces? Dan delen we van A tot Z alles met je. Dit bespreken we vooraf zodat we weten hoe we jou op de hoogte kunnen houden. Uiteindelijk betaal je voor de diensten die naar jouw wens is.

Contact

Wil je contact opnemen met een makelaar in Doorn? Renes makelaars staat voor je klaar! Je kan vrijblijvend het contactformulier invullen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We helpen je graag.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.