Makelaar Driebergen

Met raad & data

Ben je op zoek naar een makelaar in Driebergen? Renes Makelaars is actief in Driebergen en omgeving. We hebben al veel mensen geholpen om een huis te kopen of hun huis te verkopen in Driebergen. Wij bieden je de mogelijkheid om zelf keuzes te maken met hulp van ons gedegen en onderbouwd advies. We doen dit met feiten en cijfers, want daar waar de mens en de huizenmarkt verandert, blijven de feiten bestaan.

Wij lezen het papierwerk voor je door dat jij niet begrijpt of waar je niet doorheen komt, zoals rapporten, bestemmingsplannen of bouwvergunningen. We vertalen deze informatie op een eenvoudige manier, zodat jij weet hoe je de verkoop of koop van een huis het beste kunt aanpakken. We komen graag bij je langs voor vrijblijvend advies!

Een huis kopen

Tijd voor een nieuwe stap: een huis kopen. Of het nu samen met je partner is of alleen, het is tijd voor een nieuw avontuur. De makelaar in Driebergen is er om jou te begeleiden in dit proces. Het is namelijk niet zo gemakkelijk, want er komt aardig wat bij kijken. Onze makelaars gaan aan de slag om jouw wensen in kaart te brengen. Zo kunnen zij jouw droomhuis vinden voor een mooie redelijke prijs.

We gaan als volgt te werk:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

Allereerst bespreken we samen jouw wensen. We stellen je een aantal vragen en horen graag wat je verwachting is. We willen je graag beter leren kennen, zodat we een zo geschikt mogelijk huis voor je kunnen vinden. Verder is het ook erg belangrijk om te weten wat het budget is. Wat kun je maximaal lenen en welke lasten kun je dragen. Tevens bespreken we de mogelijkheid of er iets qua verbouwing uitgevoerd kan worden. Bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe badkamer of een vloerverwarming. Dit alles bespreken we en noteren we vervolgens in een plan.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Je hebt je droomhuis gevonden, wat nu? Belangrijk is om eerst het huis te gaan bezichtigen. Er kunnen namelijk dingen zijn die je niet meteen opvallen, zoals bepaalde mankementen. We doen dit om er zeker van te zijn dat er een goede koop plaatsvindt. We verzamelen alle informatie en dan bedoelen we ook echt ‘alle’. Vervolgens wordt hier kritisch naar gekeken, zodat we jou het beste advies kunnen geven.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

We brengen samen in overleg met jou een passend bod uit. Het is goed om te weten dat een taxatie hier onderdeel van is. Hierdoor kunnen we je het beste adviseren. Ook zorgen we ervoor dat er een financiële checklist komt met wat je kan verwachten. Bovendien geven we je advies over diverse hypotheken. Ben je er klaar voor? Dan nemen wij alle notariële stukken en de voorlopige koopakte voor onze rekening. Jij hoeft je dan alleen nog maar te focussen op de oplevering van de woning. Wij feliciteren je met je nieuwe koophuis!

Een huis verkopen

Het verkopen van een huis is iets wat niet zo gedaan is. Er moeten diverse documenten worden ingevuld en er komt nog veel meer papierwerk bij kijken. Renes neemt dit graag voor je uit handen! Je wilt tenslotte dat iemand het huis voor een goede prijs koopt. Onze experts begeleiden en adviseren je bij de waardebepaling, bezichtigingen en overdracht van het huis.

We vertellen erover zoveel jij dat wilt. We houden onze bijdrage klein wanneer je besluit niet betrokken te willen worden bij de verkoop. Wil je wel alle stappen van het proces weten en betrokken zijn bij de verkoop? Dan houden we je volledig up to date! We bespreken dit natuurlijk vooraf, zodat we weten hoe we je op de hoogte kunnen houden. Je betaalt uiteindelijk voor de diensten die jij wenst.

 

Contact

Wil je contact opnemen met een makelaar in Driebergen? Renes Makelaars staat voor je klaar! Je kan vrijblijvend het contactformulier invullen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We helpen je graag!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.