Makelaar Maarn

Met raad & data

Ben je op zoek naar een makelaar in Maarn? Renes Makelaars is actief in Maarn en omstreken. We hebben in Maarn vele mensen geholpen bij de koop of verkoop van een huis. Bij Renes bieden we je namelijk zelf de mogelijkheid om keuzes te maken met behulp van ons advies. Wij doen dit op basis van cijfers en feiten, want daar waar de huizenmarkt en de mens verandert, blijven feiten bestaan.

Papierwerk, zoals bouwvergunningen, rapporten of bestemmingsplannen die jij niet begrijpt of niet doorheen komt, lezen wij voor je. Deze informatie vertalen we op een eenvoudige manier met een betrouwbare aanpak. Zo weet jij hoe je de verkoop of aankoop van een huis het beste kunt aanpakken. We komen graag bij je langs voor vrijblijvend advies!

Een huis kopen

Tijd voor de volgende stap: een huis kopen! Of het nu samen is met je partner of alleen, het is tijd voor een nieuwe stap. De makelaar in Maarn is er om jou te begeleiden in dit proces. Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Ons team gaat aan de slag om jouw droomhuis te vinden die aan jouw wensen voldoet en binnen je budget past.

Wij gaan als volgt te werk:

Stap 1: Een woning naar wensen 

Allereerst bespreken we samen jouw wensen. We stellen je een aantal vragen en bespreken je verwachting. Dit doen we om je beter te leren kennen. Hierdoor kunnen we een zo geschikt mogelijk huis voor je vinden. Verder is het belangrijk om te weten wat jouw budget is. Ook kijken we naar de mogelijkheden om van een huis jouw droomhuis te maken. Dit kan bijvoorbeeld door een bepaalde verbouwing uit te voeren. Hierbij kun je denken aan een nieuwe keuken of vloerverwarming. We bespreken dit allemaal en vormen zo samen een plan.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Je hebt je droomhuis gevonden, hoe nu verder? Het is belangrijk om goed onderzoek te doen. We kijken naar dingen die je op het eerste gezicht niet ziet en waar je ook liever niet naar kijkt. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine maar ook grote mankementen zijn. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. Alle informatie wordt verzameld en wordt kritisch bekeken.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, brengen we samen met jou een passend bod uit. Een taxatie is hier onderdeel van. Zo kunnen we je voorzien van het beste advies. We geven je onder andere advies over hypotheken en maken een opsomming van financiële gevolgen. Is alles rond? Dan nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen is je ogen en oren bij de oplevering van de woning te houden. Renes Makelaars staat van begin tot eind voor je klaar!

Een huis verkopen

Het verkopen van een huis is niet zo gedaan. Hier komt veel papierwerk bij kijken en er zijn diverse documenten die ingevuld moeten worden. Renes Makelaars neemt dit graag voor je uit handen. Je wilt tenslotte dat iemand het huis koopt, maar er ook een goede prijs voor betaalt. Onze experts begeleiden en adviseren je bij de waardebepaling, bezichtiging en overdracht van jouw huis. Wij regelen het en vertellen je er alles over. We begrijpen namelijk als geen ander dat het belangrijk is om betrokken te zijn bij het verkoopproces. Vooraf stemmen we alles af zodat wij weten waarover we je op de hoogte kunnen houden. Onze bijdrage is zo groot of klein zoals jij dat wilt! Uiteindelijk betaal je voor de diensten die passen bij jouw wensen.

Contact

Wil je meer weten over de aankoop of verkoop van jouw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ook ons contactformulier invullen dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.