Makelaar Utrechtse Heuvelrug

Met raad & data

Renes Makelaars is dé makelaar Utrechtse Heuvelrug die je de mogelijkheid biedt zelf je keuzes te maken op basis van van een gedegen en onderbouwd advies van onze experts. Dit doen wij door middel van een bewezen en betrouwbare aanpak. Met feiten en cijfers bieden we ruimte en rust, want waar mensen en huizen telkens in verandering blijven, blijven de feiten altijd overeind.

De bestemmingsplannen, de rapporten én de feiten en cijfers waar jij niet doorheen komt, lezen wij met plezier. Deze informatie vertalen we voor jou naar een makkelijke en betrouwbare aanpak voor de aan- of verkoop van jouw huis. Wij komen graag langs voor gratis en vrijblijvend advies.

Een huis kopen

Een nieuw avontuur: een huis kopen! Vanwege een nieuwe baan of gezinsuitbreiding, het is tijd voor de volgende stap. De makelaar Utrecht Heuvelrug begeleidt jou in het aankoopproces. Ons team zorgt ervoor dat jij jouw droomhuis vindt dat aan jouw wensen voldoet tegen de juiste prijs.

Het aankoopproces gaat als volgt:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

Om zeker te weten wat je zoekt en het meest geschikte huis mogelijk te vinden, stellen we je een aantal vragen. Dit doen we om je beter te leren kennen en je wensen in beeld te brengen. Hierbij bespreken we ook het budget en wat je kan doen om van een huis jouw droomhuis te maken. Dit kan bijvoorbeeld een badkamer zijn of een keuken verbouwen. Wij kijken naar jouw plan en of er potentie is.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden, ben je er nog niet. We kijken naar dingen die je op het eerste gezicht niet ziet en waar je ook liever niet naar kijkt. Dit doen we om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. Alle informatie wordt verzameld en resultaten worden kritisch bekeken. Met ‘alle informatie’ bedoelen we ook echt ‘alle’.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Wanneer je jouw keuze gemaakt hebt, kunnen we in overleg een bod uitbrengen. Een onderdeel hiervan is een taxatie laten doen van de woning, zodat we je van het beste advies kunnen voorzien. We maken onder andere een opsomming van financiële gevolgen en geven je advies over hypotheken. Gaat het dan allemaal echt gebeuren, dan nemen we de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen is je ogen en oren bij de oplevering van de woning te houden. Wij staan voor je klaar van openingsbod tot overeenstemming en voorlopige koopakte. Gefeliciteerd!

Een huis verkopen

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, zoek je iemand die er een goede prijs voor betaalt. Ons team adviseert en begeleidt je bij de waardebepaling, presentatie, bezichtigingen en overdracht van jouw huis. Wij regelen het en vertellen je er alles over. We begrijp namelijk dat het belangrijk is om betrokken te zijn bij het verkoopproces. We bespreken alles vooraf met je zodat we weten waarover we jou op de hoogte kunnen houden. Onze bijdrage is zo groot of klein zoals jij dat wilt. Zo betaal je voor de diensten die passen bij jouw wensen.

Contact

Wil je meer informatie over de aankoop of verkoop van jouw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ook ons contactformulier invullen dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.