Renes makelaars Utrechtse Heuvelrug

Met raad & data

Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug biedt je de mogelijkheid om te ontdekken en je eigen keuzes te maken. Dit kan je doen op basis van een gedegen en onderbouwd advies die we jou bieden. Wij werken met een betrouwbare aanpak die voor iedereen fijn is. We geven je de tijd en ruimte om dingen te begrijpen. De huizenmarkt blijft in verandering, maar feiten blijven overeind staan.

Het kan een flinke klus zijn om al het papierwerk door te nemen. Daarom lezen wij met plezier de bestemmingsplannen, rapporten en cijfers door waar jij niet doorheen komt. We proberen alle informatie naar een gemakkelijk niveau te vertalen. Heb je advies nodig? Dan komen we vrijblijvend graag bij je langs.

Een huis kopen

Een nieuw avontuur gaat beginnen: een huis kopen! Dit kan bijvoorbeeld vanwege een nieuwe baan komen of ga je juist voor het eerst samenwonen. Al met al, het is tijd voor de volgende stap. Renes Makelaars begeleidt jou in het aankoopproces om jouw droomhuis te vinden. Om ervoor te zorgen dat je de juiste woning vindt tegen een degelijke prijs, doorlopen we graag een aantal stappen met je door:

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

Ten eerste kijken we naar jouw wensen. We stellen je vragen en bespreken de mogelijkheden. Op het moment dat we je beter leren kennen, kunnen we je wensen ook makkelijker in beeld krijgen. Verder kijken we ook naar je budget en wat we zoal daarmee kunnen. Bovendien bespreken we nog de mogelijkheden met betrekking tot het realiseren van een nieuwe keuken of badkamer.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Soms zie je op het eerste gezicht niet bepaalde dingen of wil je ze niet zien. Je bent er namelijk nog niet wanneer je jouw droomhuis gevonden hebt. Wij kijken altijd vooraf of er een goede koop gemaakt kan worden. Wij verzamelen hiervoor alle benodigde informatie en bekijken deze kritisch.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

Als het dan echt zover is, kunnen we na de taxatie van de woning, samen een bod uitbrengen. We zorgen ervoor dat je een opsomming krijgt van de financiële gevolgen en geven je advies over hypotheken. Mocht het dan echt rond zijn, dan nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening. Zolang jij je ogen maar op de oplevering van de woning houdt. Uiteindelijk zijn we daar om je te feliciteren met je nieuwe huis!

Een huis verkopen

Tijdens het verkopen van een huis ben je waarschijnlijk met andere dingen bezig. Bijvoorbeeld, het zoeken van een nieuwe huis of met een verbouwing voor de toekomstige woning. Ons team staat daarom voor je klaar om alle zorgen uit handen te nemen en je te begeleiden bij de waardebepaling, presentatie, bezichtigingen en overdracht van jouw huis. Wij regelen het en vertellen je er alles over. Wil je er liever niet op de hoogte van gebracht worden? Dan doen we het niet. We bespreken vooraf welke informatie wij kunnen delen met je en welke niet. Onze bijdrage is zo groot of klein als jij dat wilt.

Contact

Wil je hulp van Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug? Wij staan voor je klaar. Je kan vrijblijvend contact opnemen met ons of het contactformulier invullen.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.