Renes makelaars

Met raad & data

Op zoek naar een makelaar die met vertrouwen jou helpt bij de zoektocht naar het kopen of verkopen van een huis? Renes makelaars gaat met plezier voor je aan de slag! Wij bieden je de mogelijkheid, met een gedegen en onderbouwd advies, zelf je keuzes te maken. Met een bewezen en betrouwbare aanpak, vertellen we je alles over feiten en cijfers. Wij vinden het belangrijk dat alles duidelijk voor je is wanneer je een huis koopt of verkoopt.

Het is soms lastig om te begrijpen wat er allemaal bij komt kijken. Denk aan rapporten, bestemmingsplan, gebreken of bouwvergunningen, wij nemen alle informatie tot ons zodat jij het uiteindelijk goed begrijpt. Wij willen je graag voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

Een huis kopen

Het is zover: je gaat een huis kopen. Een appartement, een eengezinswoning of een twee-onder-een-kap. Kies je voor een annuïteitenhypotheek of aflossingsvrij? Deze keuzes zijn niet eenvoudig. Renes makelaars adviseert je daarom in het beste. Met onze deskundige adviseurs weten we wat jij nodig hebt voor de aankoop van je huis.

Om je zo goed mogelijk tijdens het aankoopproces te begeleiden, gaan we een aantal stappen langs. Hieronder staan deze toegelicht.

Stap 1: Een woning naar jouw wensen 

We kijken eerst wat jouw wensen voor een woning zijn en welke het meest geschikt is. We stellen je vragen, leren je beter kennen en brengen je wensen in beeld. Ook kijken we bijvoorbeeld wat je budget is en wat je eventueel kan doen om jouw huis om te toveren naar jouw droomhuis. Dit kan van een nieuwe keuken tot aan een inloopkast zijn. Samen bespreken we jouw wensen en stellen een plan op. Zo kunnen we ontdekken of er potentie is.

Stap 2: Gedegen research vooraf

Naast dat het belangrijk is om de wensen te bespreken en jouw huis om te bouwen, is het handig om naar dingen te kijken die je niet opvallen. Niemand wilt namelijk een bouwval kopen of aan het einde van het proces erachter komen dat er een lekkage is. Sommige dingen vallen niet op, maar sommige ontwijk je liever ook. Onze expert kunnen je hierbij helpen, zodat we zeker zijn van een goede koop. Er wordt kritisch gekeken en alle informatie wordt verzameld.

Stap 3: Onderhandelen en overhandigen

De laatste stap draait om het onderhandelen. In overleg brengen we een bod uit. Om jou van het beste advies te voorzien, is het belangrijk een taxatie van de woning te laten doen. Verder maken we een lijst met de financiële gevolgen. Wanneer je er echt klaar voor bent, nemen wij de voorlopige koopakte en alle notariële stukken voor onze rekening, terwijl jij geniet bij de oplevering van de woning. Van openingsbod tot overeenstemming én zelfs felicitatie staat Renes Makelaars voor je klaar.

Een huis verkopen

Prijsbepaling & verkoopvoorwaarden

Je wilt je huis verkopen en bent op zoek naar een koper. Iemand moet een redelijke prijs betalen en het liefst onder gunstige voorwaarden. Deze vrij verkoopwaarde stellen wij vast en bepalen de vraagprijs en (prijs)strategie altijd in overleg met de verkoper. Wij kijken naar potentiële kopers en geven jou het beste advies!

Een vlotte verkoop

De vaart erin houden, dat is het liefst wat beide partijen willen. Renes Makelaars bemiddelt in die vlotte en soepele verkoop door onder andere rekening te houden met de voorwaarden van een koper, maar jouw wensen staan altijd voorop. Uiteindelijk willen we dat de verkoop positief slaagt!

Alles op een rijtje en in de etalage

De verkoop van een huis is niet zo makkelijk geregeld. Er komt veel papierwerk bij kijken. Dit nemen we je graag uit handen. Wij verzamelen tekeningen, de notariële akte, kadastrale stukken en overige overeenkomsten regelen wij. Verder kunnen we ook een verkoopbrochure voor je maken of helpen bij de presentatie van je huis online. Je huis wordt dan aangeboden op diverse verkoopsites en bij collega-makelaars.

Contact

Ben je klaar om een huis te kopen of jouw huis te verkopen en heb je hier hulp bij nodig? Renes makelaars staat voor je klaar! Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook kan je direct het contactformulier invullen.

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.