Taxatie woning

Waardebepaling versus taxatie

De waarde van je huis is bijna onmogelijk om zelf die vraag te beantwoorden. Er komen namelijk vele dingen bij kijken. Niet alleen wordt de waarde bepaald door het aantal vierkante meters of door het vraag- en aanbod, maar ook andere zaken. Een makelaar kijkt namelijk op een objectieve manier naar een woning terwijl jij iets ziet als mooie herinneringen of juist vervelende mankementen.

Waarom een waardebepaling?

Juist doordat er vele aspecten meespelen kan je niet zelf de waarde van je huis bepalen. Een makelaar die bekijkt de woning en neemt de belangrijkste beslissingen hierin mee. Renes Makelaars doet een vrijblijvend waardebepaling van je woning zodra je overweegt om je huis te verkopen. Wij kunnen je helpen om een stap dicht bij een realistischer verkoop te komen.

Waarom een taxatie?

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Je doet dit om bepaalde redenen, omdat je bijvoorbeeld een nieuw huis hebt gekocht of van plan bent groter te gaan wonen. Je wilt dan weten wat je woning waard is om je hypotheek over te sluiten. Dan moet er een taxatie van je woning plaatsvinden. Dit moet gebeuren, omdat de bank je om een officieel taxatierapport kan vragen. Wij komen graag bij je langs om een taxatie uit te voeren. Je moet wel een rapport op laten stellen, wat niet kosteloos is, maar wel degelijk geld kan opleveren.

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Contact

Wil je graag een taxatie op je woning laten uitvoeren? Renes Makelaars is jouw makelaar die graag helpt een taxatie komt doen. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of ons contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.