Waardebepaling huis 

Waardebepaling versus taxatie

Wat is je huis nou waard? Voor elke buitenstaander is dit lastig te beantwoorden. De waarde van jouw huis wordt namelijk door veel meer bepaald dan alleen het vraag- en aanbod en vierkante meters. Jij kijkt naar jouw huis en ziet bijvoorbeeld de mooie herinneringen of de mooie dingen en de vervelende mankementen vanuit jouw oogpunt.

 

Waarom een waardebepaling?

Er spelen zoveel aspecten mee dat je niet zelf de waarde van je huis kan bepalen. Door middel van een waardebepaling weet je wat jouw huidige woning waard is en wat de woning realistisch gezien moet opleveren bij de verkoop. Daarnaast levert de waardebepaling (indien gewenst) inzichten op in de verbeterpunten van de woning. Deze verbeteringen zouden de verkoopwaarde nog kunnen verhogen.

Vrijblijvend een waardebepaling

Wanneer je besluit te verhuizen en je woning te verkopen, dan voert Renes Makelaars een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Op deze manier helpen we je graag om een stap dichterbij een realistische verkoop te komen!

Waarom een taxatie?

Een taxatie is weer wat anders. Een waardebepaling kan omschreven worden als een nauwkeurige indicatie van de verkoopwaarde van de woning, dat wordt uitgevoerd door een verkoopmakelaar. Een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur. Het doel hier is een officieel taxatierapport voor het oversluiten van een hypotheek bijvoorbeeld. Wanneer je overweegt om jouw woning te verkopen, dan is een waardebepaling de juiste keuze. Renes komt graag bij je langs om een taxatie uit te voeren. Je zult een rapport op moeten laten stellen, welke niet kosteloos is, maar wel flink geld op kan leveren.

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Contact

Wil je graag een waardebepaling voor jouw huis uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op met Renes Makelaars, zodat we jou kunnen helpen. Voor meer informatie kan je ook ons contactformulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Algemene contact gegevens
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.