Waardebepaling woning

Waardebepaling versus taxatie

De waarde van jouw huis wordt door veel meer bepaald dan alleen het vraag- en aanbod en bijvoorbeeld vierkante meters. Het is voor elke buitenstaander lastig te beantwoorden wat een huis nu waard is. Als inwoner van een huis zie je herinneringen en meestal de positieve kant van het huis, terwijl iemand anders vanuit een ander oogpunt kijkt en juist mankementen ziet.

 

Waarom een waardebepaling?

Het is lastig om de waarde van je huis te bepalen, omdat er zoveel aspecten meespelen. Met behulp van een waardebepaling voor jouw woning weet je wat het waard is en wat de woning realistisch gezien moet opleveren bij een verkoop. Verder levert een waardebepaling, als dit gewenst is, inzichten op in de verbeterpunten van de woning. Zo kunnen deze verbeteringen weer de verkoopwaarde verhogen.

Vrijblijvend een waardebepaling

Wil je graag verhuizen en je woning verkopen? Renes Makelaars voert dan een vrijblijvende waardebepaling uit voor jouw woning. Zo helpen we je graag om een stap dichter bij een realistische verkoop te komen.

Waarom een taxatie?

Een taxatie is iets anders dan een waardebepaling. Een waardebepaling wordt omschreven als een nauwkeurige indicatie van de verkoopwaarde van de woning en dit wordt uitgevoerd door een verkoopmakelaar. Een taxatie daarentegen wordt uitgevoerd door een taxateur. Het doel van een taxatie is een officieel taxatierapport verkrijgen voor als je bijvoorbeeld je hypotheek wilt oversluiten. Renes Makelaars komt graag bij je langs om een taxatie uit te voeren. Het rapport opstellen is niet kosteloos, maar kan wel flink wat geld opleveren. Als je jouw woning wilt verkopen, dan is een waardebepaling weer de juiste keuze.

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Contact

Om een waardebepaling uit te voeren voor jouw woning, dan zit je bij Renes Makelaars goed! Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen. Wil je informatie over onze andere diensten? Via ons contactformulier kan je al jouw vragen stellen. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wij helpen je graag

Bel mij terug
Routebeschrijving
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Ijskelderlaan 1
3941 HS Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.