Wat is de waarde van mijn huis

Waardebepaling versus taxatie

De waarde van je huis bepalen is bijna onmogelijk om te beantwoorden voor vele mensen. De waarde hangt namelijk af van een aantal factoren. Niet alleen spelen het aantal vierkante meters of vraag- en aanbod een rol, maar nog veel meer. Als bewoner van jouw woning zie jij andere mankementen die jou niet aanstaan of juist hele mooie herinneringen. Een makelaar kijkt objectief naar een huis. Die kijkt onder andere naar potentie, veranderingen, verbeteringen of dergelijke. Ook wordt er gekeken welke materialen er gebruikt zijn of deze nog in goede staat zijn, zit er een redelijke vloer in etc.

Waarom een waardebepaling?

Wanneer er een waardebepaling plaatsvindt, spelen vele aspecten mee en daarom kan dit niet zelf bepaald worden. Als eigenaar kan jij heel erg tevreden zijn met jouw keuken, maar het kan net zo zijn dat het geen hogere waarde heeft voor de woning. Bij Renes Makelaars helpen we je graag en voeren vrijblijvend een waardebepaling van je woning uit als je besluit deze te verkopen. Een stap dichter bij een realistische verkoop is altijd fijn!

Waarom een taxatie?

Stel je wilt je hypotheek kunnen oversluiten, dan wil je graag weten wat je woning waard is. De bank zal dan vragen om een officieel taxatierapport. Wij hebben binnen Renes Makelaars experts die jouw woning kunnen taxeren, zodat jij een officieel rapport krijgt. Het is niet kosteloos, maar het kan je zeker iets opleveren.

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Contact

Wanneer je de waarde van je huis weet, kom je al een stap verder. Heb je vragen of wil je meer informatie hierover of over onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen je graag

Bel mij terug
Routebeschrijving
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Kampweg 3
3941 HC Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.