Woning taxatie

Waardebepaling versus taxatie

Er komen vele dingen kijken bij het vastellen van de waarde van je huis. Het is daarom ook onmogelijk om dit zelf te doen. Er wordt niet alleen gekeken naar het aantal vierkante meters of door het vraag- en aanbod, maar ook naar andere zaken. Waar jij je huis ziet als een plek vol mooie herinneringen of juist vervelende mankementen, kijkt een makelaar hier objectief naar. Renes Makelaars helpt je graag bij het taxeren van je woning.

Waarom een waardebepaling?

Doordat er vele aspecten meespelen kun je niet zelf de waarde van je huis bepalen. Een makelaar bekijkt de woning en neemt hier de belangrijkste beslissingen in mee. Wanneer je overweegt om te verhuizen, en dus je woning te verkopen, voert Renes een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Wij helpen je om een stap dichterbij een realistische verkoop te komen!

Waarom een taxatie?

Het verkopen van een huis is niet iets wat je zomaar doet. Dit doe je om specifieke redenen. Je hebt bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht of misschien wil je wel groter of juist kleiner gaan wonen. Om je hypotheek over te sluiten wil je natuurlijk graag weten hoeveel jouw woning waard is. Er moet dan een taxatie van de woning plaatsvinden. Dit is van belang, omdat de bank kan vragen om een officieel taxatierapport. Renes komt graag bij je langs om een taxatie uit te voeren. Je zult een rapport op moeten laten stellen, welke niet kosteloos is, maar wel flink geld op kan leveren.

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Contact

Wil je jouw woningen laten taxeren? Renes Makelaars is jouw makelaar die graag een taxatie voor je uitvoert! Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.