Woningaanbod

Wij geven raad & advies

Tijdens het kopen of huren van een huis komen er veel meer dingen bij kijken dan je denkt. Renes Makelaars helpt je graag in het gehele proces en geeft je het beste advies. Wij geven je uiteraard genoeg ruimte en tijd om je eigen keuzes te maken, maar wijzen je wel op de belangrijkste punten.

Het kan wel eens lastig zijn om juridische aspecten te begrijpen. Daarom helpt Renes jou in het doorlezen van rapporten of bijvoorbeeld bestemmingsplannen. Deze informatie vertalen we dan op een makkelijke manier voor je. Zo snap je alles beter als je een woning gaat huren of jouw droomhuis gaat kopen.

Aanbod van koopwoningen

Renes Makelaars heeft een groot aanbod van koopwoningen op de Utrechtse Heuvelrug. We kunnen je in verschillende behoeften voorzien en hebben diverse woningen: wij hebben bijvoorbeeld een nieuwbouw twee-onder-één-kap, een vrijstaande woning, een klassieke of juist een appartement voor starters of eventueel jonge gezinnen. Het maakt niet uit wat je kiest, want wij voorzien je altijd van een betrouwbaar advies en begeleiden je in het gehele aankoopproces. Ben je benieuwd naar ons aanbod van koopwoningen? Bekijk deze dan hier.

Aanbod van huurwoningen

Het kan ook zo zijn dat je op zoek bent naar een tijdelijke woning. Huren kan dan een uitkomst bieden. Naast dat wij binnen Renes Makelaars een groot aanbod aan koopwoningen hebben, bieden wij ook huurwoningen aan. Ons team die helpt je graag om een geschikte huurwoning te vinden. We bespreken onder andere jouw wensen en kijken wat jouw budget is. Ben je benieuwd naar het aanbod van huurwoningen in de omgeving Utrechtse Heuvelrug? Bekijk deze dan hier.

Wij voorzien je van het beste advies!

Contact

Wil je graag meer weten of het woningaanbod bij jou in de buurt? Onze deskundigen staan graag voor je klaar en helpen je ontdekken wat er het best bij jou past en voorziet je van het beste advies. Vul ons contactformulier in of neem direct contact met ons op. Renes Makelaars staat graag voor je klaar!

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.