Woningwaarde bepalen

Waardebepaling versus taxatie

De woningwaarde bepalen voor je huis is lastig te beantwoorden. Er komen namelijk veel aspecten bij kijken. Waar mening mens denkt dat het alleen draait om vraag- en aanbod en vierkante meters, gaat het veel verder dan dat. Als eigenaar van een huis kijk je naar herinneringen en zie jij de vervelende mankementen vanuit jouw oogpunt, maar iemand anders vallen hele andere dingen op. 

Waarom een waardebepaling?

Om je woningwaarde te bepalen weet je wat je woning waar is en realistisch gezien moet opleveren bij de verkoop. Door de vele aspecten die meespelen kan je niet zelf bepalen wat je huis waard is. Naast dat zo een woningwaarde de realistische waarde van jouw woning bepaalt, levert het ook nog een inzichten op in de verbeterpunten van de woning. Door deze verbeteringen zou de verkoopwaarde nog hoger kunnen uitpakken.

Vrijblijvend een waardebepaling

Besluit je te verhuizen en je woning te verkopen? Dan staat Renes Makelaars graag voor je klaar om jouw woningwaarde te bepalen. Zo helpen we je om een stap dichterbij een verkoop te komen!

Waarom een taxatie?

Je woningwaarde bepalen, ook wel een waardebepaling genoemd, kan worden omschreven als een nauwkeurige indicatie van de verkoopwaarde van de woning. Dit wordt uitgevoerd door een verkoopmakelaar. Een taxatie is weer wat anders. Dit wordt uitgevoerd door een taxateur. Het doel bij een taxatie is een officieel taxatierapport voor bijvoorbeeld het oversluiten van een hypotheek. Als je jouw huis wilt verkopen dan is de woningwaarde bepalen de juiste keuze. Renes komt graag bij je langs en voert een taxatie voor je uit. Een rapport opstellen is niet kosteloos, maar kan wel flink wat opleveren.

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Plan een gratis waardebepaling in

Contact

Als jij graag jouw woningwaarde wilt bepalen, dan helpt Renes je hier graag bij. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor meer informatie of andere vragen kan je onder andere ons contactformulier invullen.

Wij helpen je graag

Bel mij terug
Routebeschrijving
Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug

Kampweg 3
3941 HC Doorn

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur

KvK Utrecht 30224728

BTW nummer 8177 93 549 B01

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.